REESTRUCTURACIÓ DE GOVERN


Zapatero ha fet un canvi de rumb al seu vaixell. El president del govern espanyol ha volgut escenificar fortalesa per fer front a la crisi, una crisi, que ha dit, que exigeix molt diàleg, tant social com territorial.
José Luis Rodríguez Zapatero manté la primera vicepresidència de l'executiu espanyol per a María Teresa Fernández de la Vega. Elena Salgado, fins ara ministra d'Administracions Públiques, dirigirà el Ministeri d'Economia i Hisenda, i Manuel Chaves es converteix en vicepresident tercer i ministre de Cooperació Territorial.


A més a més d'aquests tres grans eixos, hi ha quatre ministeris que canvien de mans: a Foment, José Blanco substitueix Magdalena Álvarez. Trinidad Giménez, fins ara vicesecretària d'estat per a Iberiamèrica, ocuparà el lloc de Bernat Soria al capdavant del Ministeri de Sanitat, i a més a més agafa les regnes d'Afers Socials. A Educació hi haurà Ángel Gabilondo, actual rector de la Universitat Autònoma de Madrid, que substitueix la ministra Mercedes Cabrera. Gabilondo, a més, assumeix Universitats, que fins ara depenia de Ciència i Tecnologia. Al Ministeri de Cultura Zapatero hi col·loca Ángeles González Sinde, presidenta de l'Acadèmia del Cinema.

Font: 3cat24.cat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"