EL QUE NO ESTAVA ESCRIT,...

Segons declaracions fetes a "els matins " de TV3, pel secretari adjunt de CDC, Felip Puig, el pacte entre Zapatero i Mas que es va tancar la nit del 21 de gener del 2006, hi havia entre d'altres, un respecte entre les dues forces alhora de governar Espanya i Catalunya respectivament segons els seus resultats obtinguts. Segons Puig "en aquell pacte hi havia un acord per salvar l'Estatut, per donar estabilitat política a Espanya si CiU era necessària per donar estabilitat i per donar estabilitat política per part del PSC si era necessària a Catalunya si guanyava les eleccions autonomiques CiU".
Finalment va ser el socialista José Montilla qui va passar a ocupar la presidència de la Generalitat de Catalunya un cop reeditat el pacte d'Entesa. Segons Puig "el pacte no es va complir, perqué Zapatero no va impulsar els acords d'estabilitat que es van acordar".

Resulta curiós que tot i viure en les seves pròpies carns aquest fet s'entussudeixin en dir que el PSC és un partit sucursalista de Madrid, quan com poden veure el cap i a la fi qui acaba decidint és el PSC el que s'ha de fer a Catalunya en matèria política i no pas des del carrer Ferraz.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"