DEURES FETS AMB UNA BONA GESTIÓ

Aquests dies al diari El Punt es podia llegir una notícia interessant. Es publicava un estudi dels ajuntaments més importants de la província de Barcelona on es reflectia el nivell d'endeutament per habitant.

El consistori malgratenc ha fet els deures i és el segon menys endeutat -amb 158 euros per habitant- mentre que el rècord negatiu és per a Santa Susanna amb un deute de 3.046 euros per habitant.

Si ens fixem en la llista de municipis, els tres menys endeutats estan governats pel Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC). Tot el contrari si donem un cop d'ull als tres municipis més endeutats, governats per altres opcions polítques.

Comentaris

Anònim ha dit…
Entre tant i tant poc, sempre hi ha un terme mig, l'ajuntament d'aquí no s'ha endeutat més per pura gasiveria i per no adonar-se que el dolent no és endeutar-se sinó fer-ho desproporcionadament. Aquí s'ha invertit únicament en petanca i perifèries a la recerca de vots, perversament diria.
Anònim ha dit…
Joves, els que no estem afiliats a la JSC tambè pensem.
No sigueu tan superficials i poc coherents, els deures estarien ben fets si s'hagués invertit al poble. S'ha invertit molt poc, no tireu campanes al volt.
També ignoreu que si us poseu medalles com a PSC, a Malgrat teniu que compartir-les amb el PEPE o només teniu a la Vega per aixecar la mà al Ple?
Anònim ha dit…
bona gestió? no. En temps de crisi us poseu a fer el barri antic.
i les sigles la S de socialista i la C de Catalunya ja no entren en el discurs ni els fets de la vostra Alcaldessa.
Anònim ha dit…
curses de braus si, eh?. Visca Pablo Iglesias! sou pitjor que el PP.
Anònim ha dit…
Igualada no està governada per CIU. Governa entesa per Igualada propera al PSC i CIU porta mols anys a l'oposició. O sigui que no llenceu merda damunt qui no la mereix.Des del 99 l'alcalde és Aymamí (PSC-Entesa per Igualada) amb pacte sobre pressupostos amb el PP. Les coses clares.
Igualadina de pas per Malgrat.
Anònim ha dit…
Anònim 5:

Gràcies per la seva aportació.

En cap moment s'ha especificat que Igualada sigui governa per CiU. Tanmateix tampoc s'ha especificat quins partits governen a les altres dues poblacions.

I exacte, a Igualada governa "Entesa per Igualada", No el PSC.

Salutacions

JSC Malgrat de Mar
Anònim ha dit…
L'alclade és del PSC, per cert, a Vilassar de Dalt tampoc mana CIU, govern Esquerra per Vilassar o alguna cosa així. No encerteu ni una.
Anònim ha dit…
L'alcalde d'Igualada es diu Jordi Aymamí i apareix al web del PSC. Suposo que per despistar. no?.

igualadina perplexa amb el desconeixement que mostreu.
Anònim ha dit…
Anonim 6 i 7:

Gràcies per les aportacions.

Tornem a repetir que en cap moment s'ha especificat de quin color són els govern dels tres municipis més endeutats, segons la informació publicada al diari El Punt (llegir post).

Per a més informació sobre Igualada ( http://www.igualada.cat/web/seccio2.php?Id=212 ) on es pot veure clarament que no és "PSC" i si que governa "Entesa per Igualada".

Salutacions

JSC Malgrat de Mar

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"