ON ESTUDIAR? AULES D'ESTUDI


Des del proper 26 de maig fins el 12 de juny, els joves malgratencs i malgratenques disposen d'un nou servei per poguer facilitar l'hàbit de l'estudi. Amb el nom d'"aules d'estudi" i coincidint amb les dates de preparació d'exàmens, tothom que desitji disposarà d'un espai ubicat a la biblioteca de Malgrat de Mar (La Cooperativa) per poguer gaudir d'un espai tranquil amb material de consulta. Els horaris de l'"aula d'estudi" seran de dimarts a divendres des de les 8:30h fins a les 24h i dissabtes i diumenges des de les 18h fins a les 21:30h.

D'aquesta manera es vol donar resposta des de la Regidoria de Joventut a la diagnosi del Pla Local de Joventut on sol.licitava un espai d'estudi fora d'horari lectiu. També és una manera d'apropar un equipament públic al col.lectiu jove fora d'horari habitual i fer-lo propi per estudiar.

Coincideix que la primera setmana de juny hi han les eleccions europees i que la biblioteca "La Cooperativa" és col.legi electoral de zona. Per aquest motiu la biblioteca restarà tancada al servei de les "aules d'estudi" per passar a ser un "col.legi electoral".

En aquest moments la regidoria estudia traslladar les "aules d'estudi" en un altre indret durant aquests dies d'eleccions o bé suspendre l'activitat durant aquests dies.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"