Remodelació del casc àntic de Malgrat de Mar


Demà dimarts dia 24 de març es presentarà en dues sessions (una a les 16h i l'altre a les 20:30 hores) al Centre Cultural, les obres de remodelació del casc àntic de Malgrat de Mar. Durant la presentació, s'explicaran les principals línies de treball d'aquest ambiciós projecte pel municipi. Durant el torn d'intervencions del públic els ciutadans i ciutadanes podran fer suggeriments, aportacions i opinions al respecte.

Aquest comportarà diferents canvis de sentit de circulació de vehicles. En el cas del carrer del Carme, que és un dels eixos principals de Malgrat, tindrà tres trams diferenciats el tram entre l’escola Fonlladosa i fins l’Ajuntament , amb la mateixa direcció que l’actual, el tram entre l’Ajuntament i fins la plaça de rera l’església, serà peatonal i el tram entre l’església i l’Avinguda Mediterrània serà sentit Pineda.

D'aquesta manera s'ha d'esdevenir el pla de creació de diferents rondes de circumval·lació al municipi per fer més àgil la circulació per Malgrat. La peatonalització del centre implica també el dubte de què fer amb les Peixateries Velles. La intenció del consistori és mantenir les columnes i la pedra original del mercat, però fa falta saber si finalment també es mantindrà la cobertura o bé quedaren descobertes.

D'aquesta manera és vol revitalitzar el casc àntic, millorar la qualitat de vida dels seus veïns, revaloritzar el patrimoni històric i dinamitzar el sector comercial i turístic del poble.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"