MOLT BONA ACOLLIDA



Divendres 27 per la nit es va celebrar el primer torneig de Bàsquet 3x3. L'activitat, organitzada per la regidoria de joventut (JSC) -amb la col·laboració de l'AECAM- va contar amb la participació de petits i grans d'entre 12 i 29 anys. En total van inscriure's-hi 88 joves, formant-ne un total de 22 equips. L'inici de l'activitat va ser a les 19h i va finalitzar passada la mitjanit. Aquesta activitat vol donar resposta a la necessitat del Plà Local d'apropar els espais públics en horari nocturn per fer esport, així com també s'ha pretés organitzar activitats proposades pels joves i organitzades per la Regidoria conjuntament.
Aquesta activitat s'ha evaluat positivament per la Regidoria. A l'anterior torneig de fútbol sala i organitzat també amb la col.laboració del club Interesportiu de Malgrat de Mar que també va ser un èxit com aquest, s'hi està treballant per seguir per aquesta linea d'organitzar activitats esportives a l'aire lliure entre els joves. Properament i ja de cara a l'estiu es vol organitzar un torneig de fútbol platja.
Aquestes són jornades que serveixen per apropar l'esport i la convivència als/les joves del nostre poble.

Comentaris

Anònim ha dit…
Quin lamentable nivell organitzatiu amb un passerell de dinamitzador cultural fent el borinot però cobrant el seu temps en hores extres. Va ser patètic, l'últim cop que hi vaig.
Anònim ha dit…
Se'n diuen hores compensatòries i no pas extres.

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"