El PSE i el PP tanquen un preacord

El PSE-EE i el PP han arribat avui a dos preacords sobre les "bases polítiques i els objectius prioritaris" del nou Govern basc, que liderarà Patxi López, així com sobre la composició de la Mesa del Parlament, que presidirà el PP, ha informat avui el socialista Rodolfo Ares.

Ares ha estat el primer a parlar amb la premsa després de la breu reunió que han mantingut les delegacions negociadores del PSE-EE i del PP del País Basc per buscar un pacte per a la investidura com a lehendakari del socialista Patxi López.

Font: elperiodico.cat

Comentaris

Anònim ha dit…
Enhorabona per primar l´eix nacionalista espanyol a l´eix ideològic dreta esquerra.És un bon avís per navegants cara al futur.
Anònim ha dit…
Només us interessa la poltrona.
Com voleu tenir credibilitat com a partit socialista i d'esquerres pactan amb el PP?
Al País Basc i a Malgrat de Mar és el mateix.
Us tindria que caura la cara de vergonya.
Anònim ha dit…
Els grans problemes d'estat també s'haurien d'afrontar colze a colze amb els dos grans partits d'Estat com són el PSOE i el PP. Països tant federalistes com Alemanya han portat a terme aquest pacte com és el SDU i el CDU de la Cancellera Merkel, fent un pacte entre ambdos. També ho ha fet el Sr.Sarkozy a França incloent ministres d'esquerres en el seu gabinet. Perqué no a Espanya, perqué no a Euskadi. A Euskadi són tots nacionalistes? pel que sembla hi ha una majoria que no? no és legítim aquest pacte? Ha de ser per força antinatura? perqué funciona a Alemanya i a Espanya no?

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"