Un nou repte pel President Maragall



Ahir dissabte es va fer públic per boca del propi Pasqual Maragall, que pateix desde fa uns mesos la malaltia de l'Alzheimer. Aquest transtorn degeneratiu es caracteritza per la pèrduda gradual de neurones cerebrals sobretot de les àrees del cervell que controlen la funció del pensament, memòria i del llenguatge, ocasionant en conseqüència una alteració d'aquestes funcions de la persona afectada. El seu origen es desconeix i s'investiga actualment per descobrir la causa d'aquesta enfermetat i trobar-hi tractament possible. En el seu descobriment es creia que aquesta enfermetat s'originava en edats avançades, però actualment l'Alzheimer cada cop és més freqüent en persones de mitjana edat.
Pasqual Maragall de 66 anys, ha dit "que mentre tingui capacitat de fer-ho lluitaré per combatre aquesta enfermetat neurodegenerativa". " No està escrit que aquesta enfermetat sigui incurable" va dir Maragall i va convidar a tothom desde les seves capacitats i possibilitats a lluitar contra aquesta enfermetat.
L'actual President de la Generalitat de Catalunya i Primer Secretari del PSC José Montilla ha destacat la seva valentia i coratge, i remarca que "sempre ens tindrà al seu costat" amb carnet o sense carnet.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"