Si guanya Rajoy, Duran Ministre.


Després del seu estira i arronsa amb Artur Mas pel paper de CiU a Madrid, Josep Antoni Duran i Lleida sembla que cada vegada està més d´acord amb el seu company de federació, almenys quan es tracta d´insultar el president de la Generalitat o d´atribuir-se mèrits en qüestions que ells van ser incapaços de resoldre en 23 anys al govern. Aquests últims dies, s´ha produït un altre clar acostament: si Mas deia fa unes setmanes que això d´anar al notari no valia per a les generals, ara Duran ha insistit en els atacs obsessius a José Luis Rodríguez Zapatero per fer una nova picada d´ullet al PP. És a dir, que el seu eslògan per a les eleccions podria ser “Si guanya Rajoy, Duran Ministre” .Les crítiques de Duran a Zapatero constitueixen un símptoma inequívoc de l´acostament de CiU a PP, o el que és el mateix, a la dreta més radical i anticatalana de Rajoy, la que pretén tenir ministres com Acebes o Zaplana. Convergents i populars reprendrien així la seva particular història d´amor, que van mantenir al llarg dels vuit anys d´Aznar al Govern espanyol i que, entre moltes altres coses, van portar CiU a votar pressupostos que reduïen considerablement les inversions a Catalunya .D´aquesta manera, Duran dóna suport a un dirigent polític que manté un recurs d´inconstitucionalitat contra l´Estatut, i, en canvi, critica un president que defensa el projecte de l´Espanya plural , ha derogat el PHN i ha fet possible la reforma estatutària a Catalunya.

Comentaris

Anònim ha dit…
Nens,que no us entereu que sereu vosaltres qui el fareu ministre pq sino no podreu governar.ara que per lo malament que feu les coses, ja us anirà bé aquest home.
Anònim ha dit…
Romero no manipulis tant les imatges. Que trist tenir un regidor com tu. Primer en aquest món és la cortesia i l'educació i una salutació no vol dir res. O tu no saludes a la gent? És clar que deu ser per això que ningú et coneix.
Anònim ha dit…
Quina colla de malpensats que sou.
Per començar aquest blog no la fet el sr. Romero.
I segon per acusar sense saber en aixo es la vostre especialitat. Pq sera?
Pq sou d'aquesta forma?
Anònim ha dit…
no sabia que ciu us donava informació de primera mà a vosaltres. caram! si que teniu bons contactes.per què no comenteu quins traspassos farà finalment el "pallasso mentider" que teniu per jefe, a banda de les promeses electoralistes perquè totes les dones ens posem a parir fills, farà alguna cosa més?
Anònim ha dit…
Doncs el Pallasso somia truites del teu jefe bé que va a veure al Pallasso mentider per fer-se la foto a la porta de la Moncloa per tal de fer-se veure que fa algo. Llàstima que sempre li aixafa la guitarra la pedra a la sabata de'n Duran que també i vol participar sempre. Ara tenir ràbia perque us pot treure protagonisme si és futur Ministre?

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"