Fi del curs polític i escalfant motors.


La conclusió que aquests ultims dies han extret la premsa escrita és que l'actual president del Govern José Luís Rodríguez Zapatero ha obtingut un bon resultat del debat sobre l'Estat de la Nació. El distanciament entre Zapatero i el cap de l'oposició s'ha vist en part afavorit per la ruptura de la tregua que ambdos liders havien pactat el passat 11 de juny a la Moncloa de no fer un ús electoralista del terrorisme i el Sr.Rajoy en va fer un ús durant el debat. El PP va quedar-se sol en la votació sobre la resolució de fer publiques les actes de les reunions entre representants del Govern Central i ETA durant l'alto el foc.

Durant el debat el president del Govern va fer públic que els propers nadons nescuts rebràn una ajuda de 2.500 Euros. D'això se'n diu venir amb un pa a sota al braç, però en realitat els especialistes sobre economia saben perfectament que aquestes polítiques natalistes no són en definitiva gaire favorables per augmentar la natalitat.

Després del debat el president Zapatero va remodelar el Govern, entrant-hi la vice presidenta del Congrés Carme Chacón (Esplugues del Llobregat 1971) ara com a flamant Ministra de l'habitatge. Tot un revulsiu per tal de prendre el pols del jovent i les seves preocupacions.

A la vegada també s'ha nombrat Ministre de Cultura el Sr.Cesar Antonio Molina ex president de l'Institut Cervantes i el nou Ministre de Sanitat serà el Sr.Bernat Soria eminència de la investigació mèdica en el nostre pais.

En els propers mesos el nou Govern Zapatero realitzarà una campanya a peu de carrer per informar al ciutadà les noves mesures socials i informar d'aquelles que ja són aprovades com ara la Llei de la dependència i que avui en dia molta gent encara desconeix. Aquesta bateria d'accions socials que mobilitzarà els ministres Pérez Rubalcaba, Jesús Caldera, Carme Chacón, Fernández Bermejo, Antonio Alonso, Cristina Narbona i la nova ministra d'Administracions Elena Salgado té la voluntat d'acostar altre cop l'encant que va guanyar el PSOE després del 14-M del 2004.

Comentaris

Anònim ha dit…
molt maca la frase de pablo iglesias. felicitats joves,tan de bo , sapiguem fer-ho com ell.
Anònim ha dit…
pq hi ha una estelada al logo?

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"