Missatge rebut!


El poble de Malgrat de Mar amb una participació del 54,4% a les eleccions municipals 2007 han decidit otorgar 2792 vots al PSC-PM obtenint així 8 regidors per a la propera legislatura municipal. ERC-AM ha obtingut 1591 vots amb 4 regidors, CiU amb 1364 vots i 3 regidors, IC-EUiA-EPM ha obtingut 598 vots i 1 regidor, PPC 522 vots i 1 regidor i finalment PxC ha obtingut 177 vots i cap regidor.

A destacar la baixa participació respecte les municipals anterior. Aquest fet ha de fer reflexionar a tota la classe política, començant pel propi PSC, que és qui governa a Espanya, Catalunya i també ara i a la propera legislatura a l'Ajuntament de Malgrat de Mar. El propi President Montilla, feia reflexions en veu alta a l'entrevista del passat dimarts pel matí a Catalunya Radio amb el periodista Antoni Bassas, segons Montilla una falta de més acció política vers als ciutadants de forma directa i una vanalització de la política en general és probablement una de les diverses causes pel desinterés en la política i d'aquesta abstenció.

La població de Malgrat de Mar en general ha valorat positivament l'exercici de govern d'aquesta legislatura que finalitzarà el proper 15 de juny. El PSC durant la campanya ha transmés aquest exercici conjuntament amb les noves propostes de futur del programa per a la propera legislatura, enfocant-les sobretot en les propostes per a les persones.

Tot i això entenem que el missatge final és un toc d'alerta de l'electorat a la classe política: més treball.

Així doncs JSC recull aquest missatge d'alerta, sense fer eufòria pel bon resultat electoral per seguir treballant per a tota la població de Malgrat de Mar. Un projecte que s'inicia amb molta il.lusió i ganes de treball, esperant veure els seus resultats properament.

Volem aprofitar l'ocasió per agraïr a tothom qui ens ha votat. Desde aquí volem dir-vos: gràcies, gràcies, gràcies, gràcies, gràcies, gràcies, gràcies i gràcies.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"