Article de Joan Mercader.


"Negligent, jugar amb la il.lusió i el menjar de la gent i vendre fum"


Qualificatius que em van dedicar JxM i la CUP en confirmar, quan estava al capdavant de l'alcaldia, la notícia d'una nova àrea comercial, amb habitatges de protecció oficial i la urbanització de l'Escultor Clarà amb la construcció d'una nova rotonda al mig de la NII que suposaria la creació de 200 llocs de treball.
Després de 3 mesos, aquests partits polítics al govern, anuncien que organitzaran una consulta sobre aquest tema que vam anunciar i que, segons ells, era vendre fum.
Jutgin vostès mateixos.


Construiran un Decathlon en una nova àrea comercial a Escultor Clarà


La previsió del govern és que al costat del Decathlon també s'hi instal·lin tres establiments d'alimentació, restaurants i una benzinera. Es crearien més de 200 llocs de treball. El projecte inclou, a més, la construcció de dues rotondes noves d'accés al municipi, una a la carretera N-II, davant de Can Palomeres, i una altra a la bifurcació entre l'avinguda de Tarragona i Costa Brava, habitatges de protecció oficial i zones verdes. Inversors privats hi destinaran uns 18 milions d'euros. Aquesta nova àrea comercial hauria d'entrar en funcionament el 2018.

Malgrat de Mar tindrà una nova àrea comercial el 2018 a la zona d'Escultor Clarà, on s'hi havia projectat l'Àrea Residencial Estratègica, que preveia la construcció de 525 habitatges protegits l'any 2009, però que no es va poder desenvolupar i es va deixar sense efecte el 2015. Inversors privats destinaran ara 18 milions d'euros a construir un Decathlon, tres establiments d'alimentació, restaurants i una benzinera, en aquests terrenys ubicats just a tocar de la carretera N-II.
Amb aquests diners també es crearan dues noves rotondes d'accés al municipi, que permetran eliminar dos punts negres d'accidentalitat. Una es farà a la carretera N-II, davant de Can Palomeres, i l'altra, a la bifurcació entre l'avinguda de Tarragona i Costa Brava. El projecte inclou, a més, la construcció d'habitatges de protecció oficial, la urbanització dels carrers i la creació de noves zones verdes.
L'alcalde Joan Mercader (PSC), que ha confirmat la informació, ha explicat que "les negociacions, que ja estan molt avançades, van començar al final del mandat anterior i que s'han continuat aquest darrer any i mig". "L'àrea comercial és un projecte molt important pel poble ja que permetrà crear més de 200 llocs de treball i hauria de passar una catàstrofe per tal que no tirés endavant", ha afegit Mercader.

Mireia Castellà (JxM) assegura que no hi ha cap acord signat que porti el Decathlon a Malgrat de Mar

La regidora d'Urbanisme Mireia Castellà (Junts per Malgrat) diu que "no hi ha cap document presentat ni cap acord signat" en relació al projecte de la nova àrea comercial, que ahir l'alcalde Joan Mercader va confirmar que es construiria a Escultor Clarà, just a tocar de la N-II. Castellà, que ha reconegut que ha estat treballant el projecte amb alguns tècnics, critica que "es vengui fum quan realment no hi ha res concretat ni parlat definitivament".
Les declaracions de la regidora d'Urbanisme Mireia Castellà arriben després que ahir l'alcalde Joan Mercader confirmés la creació d'una nova àrea comercial als terrenys que hi ha al carrer d'Escultor Clarà, just al costat de la carretara N-II.
Castellà ha explicat que, tot i que s'han mantingut diverses trobades amb promotors i s'ha anat treballant el projecte, encara no s'havia dut a terme cap reunió amb els agents implicats per tal de conèixer les seves impressions en relació a la creació d'aquesta àrea comercial. La regidora d'Urbanisme ha lamentat que "es vengui fum" posant "noms i cognoms" quan encara no hi ha res signat.
Sobre la necessitat de desenvolupar aquesta àrea comercial, Castellà ha comentat que "s'ha de valorar quin tipus de comerç hauria de venir per tal que no fes mal al comerç local".


La CUP titlla l'alcalde de "negligent" per anunciar la creació de més de 200 llocs de treball sense tenir res signat 

La regidora de la CUP Núria Casajuana considera que l'alcalde Joan Mercader ha jugat "amb la il·lusió i el menjar de la gent". Casajuana diu que anunciar la creació de més de 200 llocs de treball és una negligència si no hi ha res aprovat. Amb aquestes declaracions la CUP respon a l'alcalde Joan Mercader, que ahir va confirmar que es construiria una nova àrea comercial a Escultor Clarà, just a tocar de la carretera N-II.
La Candidatura d'Unitat Popular assegura que "l'alcalde no té facultat per poder fer un contracte d'aquestes característiques perquè no té competència per fer-ho ell sol i, per tant, no està aprovat".


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"