Llei de barris a Malgrat de Mar.


Després de quatre anys treballant per presentar un projecte adient a les necessitats del barri del Castell i part de la Verneda, finalment el Govern de la Generalitat de Catalunya ha concedit l'ajut a l'Ajuntament de Malgrat de Mar.

El Consistori de Malgrat de Mar ha fet particep del projecte també els veïns del barri del Castell i la Verneda, ademés dels tècnics municipals per tal de millorar el projecte entregat en convocatories anteriors i que no ha perdut l'esquema inicial anteriorment presentat.

El barri del Castell, és un indret del poble que es va originar de l'onada migratòria dels anys cinquanta, on els propis propiertaris van construir-se les seves cases amb les seves propies mans. L'esquema urbanístic en part no existeix, ja que hi han diversos carrers amb pendents pronunciades, vivendes inaccessibles pels vehicles d'urgència i cases construides amb materials de poca qualitat.

El projecte de millora del barri del Castell i part de la Verneda té un cost de 7'8 milions d'euros, que finançarà el 50% del cost i l'Ajuntament i altres fonts de finançament l'altra part. L'execució de l'obra es preveu que duri uns quatre anys.

El propi Conseller de Política Territorial i Obres Públiques del govern català, Joaquim Nadal va comunicar-ho a l'alcaldessa de Malgrat de Mar, Conxita Campoy qui a la vegada s'ha mostrat molt satisfeta d'aquest èxit per a la millora del poble de Malgrat.

Comentaris

Anònim ha dit…
Si no us dona un impuls el vostre amic Corbacho des de la Diputació per orientar-vos, us podíeu haver presentat 20 anys i no us en haguéssiu sortit.Però això ja us està bé.
Dieu ser d´esquerres i el que sou és uns manipuladors.
Sabeu molt be que en aquest país hi ha molts indrets més necessitats d´aquestes ajudes.
Que us faci bon profit.
Anònim ha dit…
Aclariment:
La llei de barris l'ha desenvolupat i otorga les subvencions el Dep.Territorial d'Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya, no la Diputació de Barcelona com algú pugui pensar.
Anònim ha dit…
molt be, felicitats, la campoy te una cosa que pocs tenen, que no perd l'esperança, i sap demanar i convençer a les administracions, no nomes en aquest cas, he llegit tots els diners que arriban a malgrat . molt be. ara a treballar, que segur us en sortireu.
i els demes que vagin criticant.. vosaltres a treballa que la feina es veu, aixo es el que ha dit el poble animssssssss .
Anònim ha dit…
el poble no ha dit això noi/a. només vau treure 2.700 vots, i la resta de forces us passen i de llarg.
heu tingut sort amb la llei d'hondt. el que heu de fer és escoltar més el poble!
Anònim ha dit…
Al de l´aclariment:

Ja se que les subvencions les otorga el dept. d´en Nadal.
Em podríes aclarir també si l´empresa
que va portar a la pràctica la participació veinal no te res a veure
amb la Diputació?
Anònim ha dit…
Ostres tu!!!!

No se si estic tonto avui o es que ja no ser ni llegir!!!

Aquests comentaris (no el post, sino les aportacions anònimes) són certs, és aixó el que penseu???!!!

Jo no visc al barri del Castell però m'alegro molt de que l'Ajuntament hagi aconseguit diners per dignificar una zona del MEU POBLE!!!

I m'importa tres pepinos si ha sigut un govern socialista o d'ERC,...

En fi, si és bo pel barri del Castell és bo per Malgrat!!!
Anònim ha dit…
Doncs jo si que i visc,
I aqui tothom esta en contra de que es toqui res, no volem obres, ni ajudes, ja estem be com estem, amb les nostres cases "fetes sense criteri unitari i amb materials de mala qualitat" que per cert es amb aquestes mentides que l'ajuntament va aconseguir l'ajut, aneu arreglar la verneda por ahi, i no toqueu el que no sona.

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"