MALGRAT, UN AJUNTAMENT SANEJAT

Ahir divendres, l'Agrupació del PSC Malgrat de Mar va celebrar el Debat Obert "Malgrat, un ajuntament sanejat" a l'Arxiu Municipal.

L'acte va comptar amb la presència i la participació d'en Joan Mercader Carbó, alcaldable del PSC Malgrat de Mar, Gonzalo Bernardos, professor d'economia de la UB, i Jordi Hereu, exalcalde de Barcelona.

L'acte es va iniciar amb el visionatge del vídeo de presentació dels membres del projecte socialista renovat que, conjuntament amb el nostre candidat, en Joan Mercader, concorreran a les eleccions municipals del proper 24 de maig.

Un cop visionat aquest vídeo, Conxita Campoy, alcaldessa de Malgrat de Mar, ha estat la persona encarregada de donar la benvinguda a tots els assistents i, tanmateix, de presentar-ne als dos ponents.

El nostre candidat s'ha encarregat d'iniciar el debat sobre gestió econòmica tot recordant la bona gestió que l'Ajuntament de Malgrat ha vingut realitzant al llarg de tots aquests anys. Després d'això, en Joan ha començat a plantejar diverses qüestions sobre aquesta temàtica tant a en Jordi Hereu com a en Gonzalo Bernardos.

Hereu ha estat el primer ponent a respondre-hi. D'una banda, ha reivindicat la tradició municipalista del PSC, la qual, segons ell, ha estat una contribució molt important de cara al progrés del nostre país. De l'altra, ha destacat la importància de la solvència econòmica com a instrument transformador d'un municipi.

Bernardos, per la seva banda, ha destacat la importància de tenir un projecte ben definit, quan s'està al capdavant d'un municipi, com a garantia d'una bona gestió econòmica i, tanmateix, ens ha recordat el paper dels municipis, en aquests temps de crisi, com a eina a través de la qual poder atreure noves formes d'inversió per a benefici del mateix i com a eina, també, a través de la qual poder formar els joves que, ara per ara, no tenen cap oportunitat laboral. 
En definitiva, polítiques o actuacions municipals l'objecte de les quals han de ser sempre la igualtat d'oportunitats i la cohessió social.
Malgrat, en aquest sentit, ha estat dels pocs ajuntaments que, des del seu punt de vista, sempre s'ha anat preocupant de vetllar per aquesta igualtat d'oportunitats, de la qual, no oblidem, els socialistes sempre n'hem estat els seus principals valedors.  

Abans de la finalització de l'acte, en Joan ha anat desvetllant alguns punts del programa electoral del PSC Malgrat que, justament, van en aquesta direcció.

Abans de passar al corresponent torn de preguntes per part del públic assistent, tant en Jordi Hereu com en Joan Mercader han demanat el vot per al PSC Malgrat de Mar.




MOLTES GRÀCIES, UNA VEGADA MÉS, A TOTS I A TOTES PER LA VOSTRA ASSISTÈNCIA! 

















Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"