ACTE FINAL DE CAMPANYA PSC MALGRAT DE MAR

Aquest divendres, l'Agrupació del PSC Malgrat de Mar va celebrar el seu acte final de campanya al Centre Cultural.

L'acte es va iniciar amb el visionatge, per part del públic assistent, del vídeo de presentació de l'equip de persones que conformen el projecte socialista renovat.

Acte seguit, un dels seus integrants, el company Albert Cuní, va ser la persona encarregada de donar la benvinguda a tots els assistents, d'explicar els motius que l'havien portat a formar part d'aquesta candidatura i, finalment, de presentar i donar pas a la següent ponent de l'acte: l'Imma Moraleda, regidora de l'Ajuntament de Barcelona.

La regidora barcelonina va destacar la importància del vot socialista com la millor garantia de progrés i de justícia social tant a nivell municipal com nacional i, en el cas concret del nostre poble, com a garantia, també, d'una bona gestió econòmica, la qual, no oblidem, ha permés dotar a Malgrat de tot un conjunt d'infraestructures bàsiques per al seu propi desenvolupament com a poble i sense necessitat, això sí, de cap tipus d'endeutament per part del propi Ajuntament al respecte.

Finalitzat aquest parlament, el company Òliver Sánchez-Camacho va ser el següent ponent a intervenir tot explicant la manera com la campanya del PSC Malgrat de Mar s'havia anat desenvolupant a peu de carrer al llarg de tots aquests mesos: el porta a porta, les trobades amb veïns i veïnes als bars, el "Tu preguntes... i en Joan respon!"...

Finalitzada aquesta darrera intervenció, es va passar al visionatge d'un altre vídeo on apareixien diverses personalitats malgratenques donant recolzament públic al nostre candidat.

Després d'aquest vídeo, es van anar succeïnt els tres darrers parlaments de l'acte a càrrec d'en Martí Riera, fill de la Conxita Campoy (alcaldessa de Malgrat), de la pròpia alcaldessa malgratenca i, finalment, ja per cloure l'acte, del propi candidat, de manera respectiva, en els quals a part de defensar-se la importància i la validessa del projecte socialista per a Malgrat es va demanar, per darrera vegada, el vot abans de les eleccions.



SOM EL QUE NECESSITES. PER MALGRAT, JOAN MERCADER CARBÓ!












         










Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"