ACTE CENTRAL DE CAMPANYA PSC MALGRAT DE MAR

Aquest diumenge, l'Agrupació del PSC Malgrat de Mar va celebrar el seu acte central de campanya al Centre Cívic.

L'acte va comptar amb la presència i participació d'en Joan Mercader Carbó, alcaldable del PSC Malgrat de Mar, i d'en Ramón Jáuregui, diputat del PSOE al Parlament Europeu

La companya Raquel Martín, número 3 dins la candidatura del projecte socialista renovat, va ser la persona encarregada d'obrir l'acte donant la benvinguda a tots els assistents, explicant les motivacions que l'han portat a formar part d'aquest projecte i, finalment, presentant al nostre convidat, en Ramón Jáuregui.

Després d'això, en Ramón Jáuregui va donar inici a la seva intervenció fent un breu repàs sobre quina ha estat la trajectòria històrica del socialisme al conjunt de l'Estat espanyol, des de els seus orígens cap a finals del segle XIX fins ara a l'actualitat, i, tanmateix, ens ha recordat els tres grans principis fundacionals del moviment socialista: la llibertat, la igualtat i la justícia social, els quals, segons ha afirmat el propi Jáuregui, a més de ser l'ADN identitari de partits com el PSC i el PSOE, han servit, també, de valors inspiradors per a les polítiques que, des dels diferents governs socialistes, s'han anat duent a terme, tant a Catalunya com a Espanya, legislatura darrera legislatura.
D'aquí que el nostre convidat hagi insistit en la necessitat de que el proper dia 24 de maig, els malgratencs i les malgratenques donin el seu suport a la candidatura del PSC Malgrat de Mar, encapçelada pel nostre candidat, en Joan Mercader, per dues grans raons.
Em primer lloc, perquè aquesta és l'única candidatura que millor defensarà els interessos del conjunt dels nostres conciutadans, tal com ho ha anat fent fins ara.
Segon, pel nostre compromís històric com a Partit d'àmbit ja no sòlsament local, sinò també nacional, en defensa de les llibertats i de les conquestes socials de les classes mitjanes i treballadores del nostre país.    

Finalitzada la intervenció d'en Ramón Jáuregui, el nostre candidat, en Joan Mercader Carbó, va tancar l'acte donant a conèixer, a tots els assistents, els diferents punts del programa electoral a través del qual el PSC Malgrat de Mar concorre a les properes eleccions municipals del 24 de maig.

Una vegada més, un acte del PSC Malgrat de Mar torna a ser tot un èxit d'assistència!



Moltes gràcies, un cop més, a totes les persones que, acte darrera acte, ens heu anat acompanyant i donant tot el vostre suport!

Vosaltres sou la nostra força i la nostra principal raó d'èsser!







































Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"