CiU DE MALGRAT ACUSA EL GOVERN MUNICIPAL DE NO RESPECTAR EL PLE I APUJAR L´IBI

En un comunicat, l'agrupació local convergent diu que el govern de Campoy "ha renunciat a les ponències cadastrals" i aplicarà una pujada de l'IBI del 10%. Asseguren que "no és el primer cop" que el govern no respecta un acord de ple.

L'agrupació local de Convergència i Unió (CiU) de Malgrat de Mar ha emès un comunicat en el que critica el govern municipal encapçalat per Conxita Campoy (PSC + PP) de no respectar els acords del ple municipal i establir una pujada de l'IBI per al 2014 del 10% sobre el coeficient que es va aplicar l'any 2011.


Per CiU es tracta "d'una nova mostra de prepotència del govern de Campoy que ha renunciat a aplicar la revisió de les ponències cadastrals". Segons els convergents, d'haver-ho fet es podria aplicar l'IBI aprovat per ple l'any 2011, que establia un coeficient del 0,79%. Ara, segons CiU, el nou IBI serà del 0,83%, un 10% superior al que es va aplicar fa dos anys. 

Des de Convergència asseguren que "no és el primer cop que passa" i posen com a exemple que el 2012 l'oposició "va forçar" una bonificació del 5% per als ciutadans que tinguessin el rebut domiciliat per tal de compensar la pujada del 16% (6% de l'Ajuntament i 10% del govern central, resultant un IBI del 0,91%) que va experimentar aquest impost el 2012 però no es va poder aplicar "perquè el govern va retardar la publicació de les ordenances municipals i l'IBI es va quedar en el 0,91%".

Per la portaveu de CiU a Malgrat, Neus Serra, es tracta "d'un frau de llei i una burla a la voluntat dels magratencs i malgratenques".

03/12/2013 // Josep Lluís Vidal "maresme360"

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"