POSICIONAMENT JSC MALGRAT DE MAR

Com ja sabeu aquests darrers dies s'ha posat d'actualitat la consulta popular d'Arenys de Munt. Davant aquest fet la JSC Malgrat de Mar vol manifestar que alguns han volgut crear un debat estèril sobre una suposada necessitat que dista molt de les majories polítiques que es deriven de cada consulta electoral legal.
Algunes formacions polítiques volen treure un rèdit electoral sobre un debat artificial i que alimenten ara, preparant noves mocions a molts ajuntaments per promoure consultes en aquest sentit. Nosaltres refermem el nostre esperit federalista com sempre ens ha definit i emfatitzem el nostre compromís cap a l'Estatut de Catalunya aprovat fa pocs anys. La defensa del dret a decidir dels ciutadants i ciutadanes de Catalunya passa per defensar l'Estatut de Catalunya del 18 de juny del 2006. En aquest sentit creiem que embrancar-nos ara en altres consultes, en el moment que el Tribunal Constitucional encara no s'ha pronunciat sobre els recursos presentats contra l'Estatut, és fer el joc als que estan en contra del procés de l'autogovern català.
No és competència municipal organitzar consultes sobre temes supramunicipals i ademés fer-les sense autorització. Són molt diferents l'abast i els efectes d'una consulta organitzada privadament que per una administració pública.




Comentaris

Anònim ha dit…
Un Estatut retallat amb molta sorna per el vostra amic Don Alfonso i afeixim els que teniu en boles de naftalina com Bonos,Ibarras i que vosaltres sou tant ferederalistas com jo la Mare de Deu de Lourdes(q em perdonim els creients),el que teniu que fer es no donar lliçons ,perque alla a un no ni ja no en pot rejar.
De botiflers ni hi han a per tot i vosaltres os emporteu la palma.
Sou el colmo, os tireu pedres a la vostra propia taulada,viviu i travelleu a Catalunya i segur que mes d'un es Catala i consentiu que ens o diguin tot i per els vostres socis de partit,teniu un POBLEMA molt Gros i PEL TANT sou el colmo del masoquisme.
Segur que aquest comentari no surt, sou aixis, no teniu remei.
Anònim ha dit…
A part de donar lliçons als altres, t'agraïria que també ademés aprenguèssis unes quantes lliçons de català escrit. Nen/a! el fas malbé.
carrasclet ha dit…
Com que sou jovenets no teniu en compte que moltes generacions que us han precedit no van poder ser escolaritzades en la seva pròpia llengüa. A més una repassada d'expressió no t'aniria gens malament,aquest "ademés" rellisca.
salut.
Anònim ha dit…
http://www.malgratconfidencial.com/2009/09/la-jsc-de-malgrat-de-mar-acusen.html
Anònim ha dit…
Potser no sé escriure correctament el català però jo em sento català i el porto al cap i al cor, cosa que vosaltres l'únic que feu és perjudicar Catalunya.
Per cert no em feu rèplica dels vostres jefes, Bonos, Ibarras, Guerras, us agraden?
tracten bé a Catalunya?.
Tampoc fa falta anar gaire lluny, a Malgrat de Mar que feu amb el Partit Polpular?
no heu cel.lebrat l'Onze de Setembre. A on heu arribat?
Us heu converit en uns nacionalistes rancis espanyolistes com el PP.
Anònim ha dit…
El Sr. Pasqual Maragall va signar a favor de la consulta,aquest sí que valia la pena i us el vau carregar.
Rat Penat ha dit…
Com d'altres es van carregar Duran Lleida en favor d'Artur Mas i més recentment altres s'han carregat En Carod Rovira en favor de Joan Puigcercós.
D'aixo no teniu res a dir?
Em sembla que a totes les cases en couen fabes.

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"