PER LA REMODELACIÓ DEL CASC ÀNTIC DE MALGRAT DE MAR.......FETS

Les obres del casc àntic començaràn aquesta propera tardor. Aquest passat 16 de setembre, Malgrat de Mar ha rebut 225.000 Euros procedents del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder). A l'acte de presentació dels projectes seleccionats i que s'ha fet en el Parc de TecnoCampus de Mataró hi ha assistit la mateixa alcaldessa de Malgrat de Mar, Conxita Campoy i que ha comptat amb la presència del director de Serveis Territorials del Departament de Governació a Barcelona, Joan Rabasseda.

El projecte de romedalació del nucli àntic de Malgrat de Mar intervidrà els espais compressos entre els carrers del Carme, Camí Nou, Passada, d'Ollers i la Plaça de Pau Casals. Aquesta zona inclou edificacions que formen part del patrimoni històric de Malgrat de Mar i d'un ampli espai de comerç i aquesta intervenció afavorirà la revitalització d'aquesta zona. Una de les altres finalitats d'aquesta obra és la millora de qualitat de vida dels veïns de la zona amb millors accessos i espais de convivència.
Video informatiu de la remodelació del casc antic de Malgrat de Mar.

Comentaris

Anònim ha dit…
COM SEMPRE TARD I FORA DE TEMPS.
Anònim ha dit…
Quant pagarà cada veí per les reformes?
Anònim ha dit…
Més val tard que mai. Quan estigui acabada l'obra tots en podrem gaudir.
Tant de bó les administracions poguèssin sufragar el cost total de l'obra.
Anònim ha dit…
pagarà pasta gansa...
una casa a de 6 metros façana i dos pisos, més de 4.000 €
Rat Penat ha dit…
Des d'aqui vull encoratjar els joves del PSC, del PPC i no dels altres, ja que segons he pogut comprovar en converses amb tots, només he vist esperit de servei i de fer coses per la comunitat en general per part dels joves que he mentat. Diferent sensació m'han causat els altres joves que només tenen una idea al cap: "Ells i els seus partits"
Anònim ha dit…
Sí,per això els del PSOE fan propaganda del que fa el seu equip de govern,com diu el rat penat vocació de servei.
Anònim ha dit…
Rat, no cal que ens expliquis que ets un fatxa reconsagrat a la causa de la ignorància supina.
Rat Penat ha dit…
Anònim (Com no) del 20 a les 7.55:
Per a vostès, tot aquell que no combrega amb les seves idees, és un fatxa.
Els hi aconsello un antic debat entre "amargatot" i jo en què parlàvem del que significa feixisme. Els hi fa falta a vostès una mica de cultura política i valorar les posicions en general.
Vostè ja dona per fet que sóc fatxa, demostri-ho amb una recopilació dels meus comentaris i diguim si en algún d'ells es denota violéncia, imposicions, etc.

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"