PER A L'OCUPACIÓ JUVENIL A CATALUNYA......FETS






El Govern de la Generalitat de Catalunya va acordar el passat dimarts dia 15 de setembre mesures per a l'ocupació juvenil a Catalunya previstes pels anys 2009 fins el 2012. Els objectius dels quals són afavorir l'entrada del jovent en el mercat de treball amb plenitud de condicions, afavorir la relació entre l'àmbit formatiu i el mercat de treball i fomentar l'accés dels joves a la formació.


Aquest acord s'ha consensuat entre els agents socials i econòmics (Foment del Treball, Pimec, Avalot, Acció Jove i Consell Nacional de la Joventut de Catalunya). Es preveu que la Generalitat destini 200 milions d'euros entre els anys 2009 i el 2012 per a realitzar les actuacions previstes en aquest acord i que van dirigides a joves d'entre 16 i 29 anys.


Els eixos estratègics de l'acord són les condicions laborals, el foment de l'emprenedoria, la formació, orientació i inserció i finalment la conciliació de la vida laboral, acadèmica i personal.


Aquest acord té caràcter flexible de manera que periòdicament s'anirà evaluant i modificant en funció del mercat laboral.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"