Tret de sortida a Vall d'Hebrón



Diumenge 20 de gener és la data escollida per presentar les llistes en públic pel PSC per a les properes generals. Com ja vam informar, el Maresme es posiciona amb pes a la provínicia de Barcelona amb dos noms importants: Manel Mas i Conxita Campoy.

En un dia esplèndit i amb la presència de vuit persones en el Pavelló de la Vall d'Hebrón el Primer Secretari del PSC José Montilla i l'expresident i exprimer Secretari del PSOE Felipe Gonzalez van presentar a la candidata per Barcelona Carme Chacón així com de Girona, Lleida i Tarragona. Les previsions és van fer curtes i molta gent va quedar fora del Pavelló sense poguer entrar en el recinte.

El discurs de Carme Chacón va transcòrrer entre l'agraïment de les noves generacions de socialistes militants cap a Felipe Gonzalez i tota la seva lleva de polítics que van fer les reformes polítiques necessàries en aquest pais. Gràcies a aquests avenços que s'han servit de les polítiques progressistes dels socialistes avui en dia podem viure en el pais que vivim. "O és que algú recorda algún dret o mesura progressita que hagi vingut de mà de la dreta" dèia Chacón.

Una cosa necessària que cal recordar al Sr.Mas és que PSOE i PP no és el mateix com ell intenta fer veure a l'electorat. No és el mateix que s'hagi donat llum verda a la Reforma de l'Estatut i s'hagi pactat (recordin el pacte i/o foto ZP, Mas i Duran a les escales de la Moncloa) que qui intenta tombar l'Estatut en el Tribunal Constitucional. Així també com no és el mateix que la dreta intenti tombar els drets civils que s'han aprovat durant la última legislatura: drets d'igualtat per els matrimonis de mateix sexe, llei contra la violència de gènere,... aprovats pel PSC-PSOE i partits d'esquerra. No és el mateix!

Comentaris

Anònim ha dit…
Home, que això ho diguis a Malgrat fa riure. No recordeu amb qui ha pactat el PSC? amb el PP, el pacte de la vergonya. I ara què? ara criticareu al PP, el que us ha salvat el cul?. o veus com sou el mateix!, per això us enteneu tant bé.
Anònim ha dit…
mira que sou mentiders i manipuladors. La llei sobre violència de gènere la va aprovar tots els grups polítics. No val fer política d'aquestes coses, més quan segueixen morin dones cada dia i l'èxit de la llei és més que dubtós ara per ara.
Anònim ha dit…
....o probablement perqué les altres fomacions no van voler fer pacte de govern i ja els hi anava bé que el PSC no tingués majoria.
Anònim ha dit…
el que dius és una tonteria. No sé si t'has parat a pensar-ho. si el psc no tenia majoria es veia obligat a consensuar que és absolutament igual que fer un pacte. Esclar que el pacte que s'ha fet és fàcil. Potser altres haguessin estat més exigents, no?, però ja saps, "dime con quien andas y te diré quien eres" o "quien con fachas se acuesta, con mierda se levanta".
Anònim ha dit…
Com es nota que tota la Joventut socialista en pleno està a Gàmbia. teniu la pàgina aturada.S´acumuyla la feina?
Anònim ha dit…
Eiii cabrones!!! Pues a mi no me han avisado!!! que si no me pillo vacaciones y me voy!

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"