Llistes electorals per Barcelona.


Desde l'agrupació local de la JSC Malgrat de Mar, ens plau informar a totes les malgratenques i malgratencs, que la companya i actual alcaldessa de Malgrat de Mar, Conxita Campoy i Martí ha estat escollida com a candidata a la llista del PSC per Barcelona al Congrés dels Diputats de Madrid com a número 24 i que encpaçala Carme Chacon.

El passat 9 de gener el Consell de Federació del PSC del Maresme, va escollir a Conxita Campoy com a candidata pel Maresme conjuntament amb el mataroní Manel Mas i Estela. Dissabte dia 19 de gener es van presentar les llistes definitives per a les quatre provincies catalanes en el transcurs del Consel Nacional del PSC, amb la sorpresa que Conxita Campoy és a la llista per Barcelona en una posició considerable.

En el transcurs de la campanya electoral, Conxita Campoy realitzarà diversos actes de campanya per la comarca del Maresme amb el també candidat Manel Mas i participarà a l'acte central de la comarca a Mataró el proper 24 de febrer en companyia de Carme Cahacon i el proper dijous dia 6 de març a l'acte central de Catalunya amb el candidat José Luís Rodríguez Zapatero.

És la primera vegada que l'agrupació local del PSC de Malgrat de Mar, aconsegueix presentar una candidata a les llistes electorals pel Congrés dels Diputats i pot donar-se el cas que Conxita Campoy i Martí fací història a Malgrat de Mar si aconsegueix que sigui la primera malgratenca que sigui escollida per representar Barcelona com a Diputada del Congrés dels Diputats de Madrid.

Comentaris

Anònim ha dit…
Posició considerable? En van entrar 14 de barcelona el 2004. És una posició honorífica i prou. Jo que ja la veia fent arengues des de la tribuna. Llàstima! Quin espectacle ens hem perdut.
Anònim ha dit…
un bon motiu per no votar el PSC-PSOE. Sóc d'esquerres i sempre he votat l'esquerra. Aquesta vegada la presència de la nostra nefasta alcaldessa `farà que no consideri el PSC-PSOE com una opció possible.
Anònim ha dit…
Faràs bé. PP i PSC són el mateix. A Malgrat en tenim un bon exemple, no?
Anònim ha dit…
Que la fotin a Madrid,a veure si la perdem de vista i que si quedi a fer costat a l'Agirre,ja que son tal para cual.
Anònim ha dit…
Històric seria per a la Democràcia que un personatge com la Campoy anés al Congreso de los Diputados... a donar lliçons de coherència política. Històric i tràgic.
Anònim ha dit…
Acortar arboles a Madriz.
Que selleve alguno de sulista que aqui fan nosa.

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"