Crits a Gènova


S'acosta la data per tancar llistes electorals de cara les properes Generals. Al carrer Gènova de Madrid l'altre dia les van tancar no però sense polèmica. Poguer tancar una llista amb les diferents idees i maneres de pensar dins d'un partit no és feina fàcil de manera que qui ho ha de decidir sempre té una "papereta" molt difícil. La veritat és que en aquest cas al carrer Gènova, s'ha tancat la polèmica de manera ràpida i potser fins i tot "salomònica".

La premsa en va plena i és que les decisions del PP de Rajoy han convertit l'atenció política en un serial de telenovela amb reunions i decisions que "no" eviten la polèmica. El fitxatge estelar del Sr. Pizarro haurà causat més d'un mal de panxa a alguns polítics i economistes catalans. En el món de la política s'han pogut veure coses inversemblants, però veure el Sr.Duran i el Sr.Pizarro junts en el mateix executiu, molt probablement mai es durà. És potser per aquest motiu aquest ha sigut un gerro d'aigua freda dins les files de CiU.

La Batalla incialment l'ha guanyat la Sra.Aguirre, però caldrà veure com acaba tot plegat. Si guanya el Sr.Zapatero i la credibilitat del Sr.Rajoy caigui després de les Generals, veurem aleshores qui lluita per aconseguir el nou lideratge del PP i qui ho aconsegueix. El que sí sembla clara, ara com ara, és quina és la línea que presenta el PP de cara les generals, on la llarga ombra del Sr.Aznar ha plenat en la pressa de les decisions dels ultims dies. Comença la cursa electoral.

Comentaris

Anònim ha dit…
No sé per què us preocupa amb lo amiguets que sou ara del pp. Suposo que els amics s´alegren pels amics, no?
Anònim ha dit…
quina notícia que penjeu avui? precisament quan a Malgrat hi ha el PP en pes. Alberto Fernandez, Dolors Montserrat, Victor Ros i la vostra socia Ana Vega amb la claca més profunda de PP.
Que hi feia la Campoy allà mig?
de veritat nois, com no us renteu una mica la cara això us embrut i molt.
No us vull cap mal però penseu bé que fa la vostra jefa
Anònim ha dit…
com us atreviu a parlar així dels vostres socis ?; no s'enfadarà amb vosaltres la jefa Campoy que ha anat a donar suport a l'acte del PP ?

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"