Trobada a Vilopriu.


“Hem de reconèixer que ara paguem massa anys de governs passats, més obsessionats pel debat sobre la identitat que no pas pel debat sobre el país real”
Montilla es mostra convençut que hi ha d´haver “molts menys motius pel pessimisme” perquè “els problemes d´aquests darrers mesos s´aniran resolent”
El president de la Generalitat i primer secretari del PSC, José Montilla, ha assegurat aquest vespre que, en matèria d´infrastructures, “hem de reconèixer que ara paguem massa anys de governs passats, més obsessionats pel debat sobre la identitat que no pas pel debat sobre el país real”. Durant la seva intervenció a la trobada d´estiu que organitza Nou Cicle a Vilopriu, Montilla ha defensat que d´uns anys ençà, des de l´anterior legislatura, “s´ha fet el diagnòstic real i s´ha començat a actuar” sobre les infrastructures necessàries per donar resposta a la nova realitat catalana, i que l´Executiu actual “ha estat on calia estar, no pas fent de telepredicadors, sinó fent feina, treballant”. En aquest sentit, el primer secretari dels socialistes catalans ha observat que “havent-hi motius de preocupació i d´emprenyament, no n´hi ha d´haver per al pessimisme” perquè, s´ha mostrat convençut, “els problemes d´aquests darrers mesos s´aniran resolent en els mesos que venen”. “Exigirem i aconseguirem l´acompliment del compromís d´inversió en infrastructures que preveu l´Estatut”, ha dit ben clar Montilla, que ha definit que l´estratègia “d´exigència davant el govern central, les companyies i empreses que presten serveis públics” serà la tònica. Montilla també ha recordat que en els propers mesos l´AVE arribarà a Barcelona, s´aconseguirà el traspàs de la gestió de les Rodalies i hi haurà model per definir la participació de la Generalitat en la gestió dels aeroports catalans. Donar respostes a grans reptesDurant les seves paraules, el president Montilla també s´ha referit les “qüestions que ens afecten col·lectivament” com a país i a les què cal donar noves respostes. En primer lloc “recuperar la política” a través de “més política, de veritat i amb sentit” per tal de “respondre a les inquietuds ciutadanes i reptes col·lectius”. En segon lloc, José Montilla ha afegit que “els socialistes hem d´ambicionar liderar Catalunya i un catalanisme sense complexos”, de “caràcter integrador i compromès amb la construcció d´una Espanya oberta”. Finalment, el president català i primer secretari del PSC ha apostat per “continuar treballant per la justícia social i la igualtat d´oportunitats” perquè cada persona “pugui construir el seu projecte de vida amb autonomia i llibertat”.

Comentaris

Anònim ha dit…
Los árboles los cortaran igual si hacéis guardia como sino los partidos políticos tienen que ser mas cuarentas y cuando votan saber lo que hacen no hoy decir si y mañana según el viento política mente dicen todo lo contrario como ciu, el único partido que tiene los pies en el suelo es el PPC. Que en sucia voto en el pleno la actuación que se esta haciendo, cortar los árboles y lo mantiene, pero esta postura tiene doble asignatura el pacto con el PSC y sino tiempo al tiempo y sino que preguntad la jugada.
Anònim ha dit…
"Sou socialistes no per estimar en silenci les vostres idees, ni per recrear-vos en la seva grandesa i amb esperit de justícia que les anima, sino per difondre-les, per portar-les arreu....." Pablo Iglesias.


Que en penseu dels arbres de can Feliciano?
m'agradaria saber la vostra opinió.

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"