Estiu polític agitat.


La Comisió Executiva Nacional de les Juventuts Socialistes de Navarra, van presentar la dimisió en bloc el passat dia 9 d'agost després de veure frustrat el pacte d'esquerres a Navarra. Segons els dimisionaris, el desig de la JSN era que ambdues parts aportèssin voluntat per afavorir el pacte tripartit (PSN, Nafarroa BAI i IU), però finalment no ha estat així. D'aquesta manera i com a forma de manifestar el seu malestar, finalment han presentat tots la seva dismisió. A dia d'avui diveros càrrecs de l'Executiva del PSN han seguit presentant les seves dimisions, cosa que es preveu que segueixin fent diversos membres més del PSN en cadena.

D'altra banda el President Montilla, celebra la decisió de Foment de traslladar de forma permanent i fins desembre la Secretaria d'Estat pel Foment creant així un Centre Coordinador d'Operacions Ferroviàries per controlar les més que probables futures incidències ferroviàries d'aqui fins a finals d'any. Dit això, Montilla però, ha afirmat que aquesta mesura arriba massa tard.

Mentrestant El President del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, ha declarat en els mitjans de comunicació que cal treballar per a les properes eleccions generals del mes de març i deixar de banda les disputes per qui serà el proper candidat d'ERC a les eleccions catalanes, i més quan encara resten tres anys per celebrar-les.

El proper dilluns hi haurà reunió de la Diputació permanent del Parlament de Catalunya. Molt probablement el Diputat pel PPC, Daniel Sirera mostrarà la seva faceta més agressiva de fer política. Una política que ens recordarà el Sr.Alvarez Cascos, vell conegut del Sr.Aznar. La tàctica en aquests moments que planteja el PPC, és la de sumar punts desprestigiant el govern espanyol i català arrel dels problemes ferroviàris a Catalunya i de les apagades de llum de Barcelona. Qüestions d'interés comú i de pais són vistos per l'Acebes català com un interés personal per fer mèrits davant de Rajoy, enlloc de contribuir donant solucions i propostes concretes al debat de les infrastructures per Catalunya.

Un estiu sense vacances pel President Montilla, com ell mateix ha manifestat publicament després dels retrets que l'oposició del Parlament ha fet pels esdeveniments esmentats anteriorment a Catalunya.

En definitiva, pel que sembla l'activitat política de l'estiu d'enguany no s'atura per a cap formació política i menys encara, per aquells qui governen en el pais.


Comentaris

Anònim ha dit…
Com???? Però si en Montilla no s'ha presentat fins despré sde l'apagon i dels desafortunats però continus successos de Renfe?? Com capgireu la truita, no sóc convergent, però ha estat aquesta crítica la que l'ha obligat a prestar la cara. Mare de Déu, sigueu crítics també amb els vostres, carai!!

Ah i les declaracions d'avui en Castella, que tan sols han donat a Informació comarques, suposo que després ja ho han vetat, no té nom i m'hi afegeixo, diu alguna cosa com que: "A Catalunya hem estat molt solidaris però el govern de l'Estat sigui del color que sigui no ha invertit, i això ho sabem tots".

Magnífic el Sr. Csastells, tampoc sóc socialista, però estic d'acord amb el què ha dit.

Vinga nanos, ànims i siusplau si heu de ser el futur, foteu canya als vostres també quan els hi convé!!
Anònim ha dit…
Volia dir Castells, amb la rapidesa que vull escriure i no domini del teclat, pq no vaig fer macanografia, passa el què passa!!
Anònim ha dit…
El que ha succeit a Navarra és el mes deplorable que he vist en política últimament.Ja ho sabeu joves del psc-psoe on manen és a Ferraz i els altres a sotmetre´s.
Si sou socialistes i catalans ja esteu tardant en abandonar aquesta nau.Us porta a un port equivocat amb enganys.

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"