Un minut de silenci per la premsa escrita

Proposo un minut de silenci en memòria i record de la qualitat de la premsa escrita, minut de silenci per reclamar amb esperança i desig que demà la premsa torni a tenir els mínim de qualitat que amb les portades d'avui ha perdut.
Quan ho he vist no m'ho podia creure les portades de El Periódico, El País, La Vanguardia i l'Avui coincideixen en tractar la detenció de la Pantoja.

I el què encara és pitjor, la notícia la desenvolupen a la secció de política. Jo tenia entès que quan els mossos enxampen un mangui sortia a la secció de successos o societat.
Quan ja començava a pensar que ens treiem la pandereta del damunt surten aquestes portades que ens enfonsen culturalment com a país. Així doncs la Pantoja és un personatge polític que marca els destins dels catalans i per això la posen a la secció que li toca? En nego a creure-ho.

Quan trobin el paquirrin encocat a la porta d'una disco quilla també ho posaran a la secció de política, o quan trobin despullada la infanta Elena a les platges dominicanes sortirà a la secció d'internacional?

Comentaris

Anònim ha dit…
la pantoja està vinculada a l'operació Malaya, noi. això és un escàndol urbanístic i vol dir política, no?

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"