Gràcies a tothom!

Finalment ahir es va clausurar l'exposició "Cartells de revolució", que hem organitzat en el poble de Malgrat de Mar. Ha estat un èxit sota el nostre punt de vista, ja que han passat a veure-la molta gent curiosa i/o inquieta per veure aquests cartells que expressen la vivència d'una època tant convulsa de la nostra història. Diverses escoles del poble han passat per la sala d'exposicions a gaudir-ne i aprendre quelcom de més a prop d'una part de la història contemporània d'aquest pais.
L'acte d'inauguració, que va comptar amb la presència del Diputat al Congrés Manel Mas i amb l'alcaldesa de Malgrat de Mar Conxita Campoy i amb el Primer Secretari de JSC Malgrat de Mar Jordi Romero, i també va ser un acte molt concorregut de públic (veure foto adjunta). Es va fer un repàs històric de la situació de l'època desde la vessant política, social i cultural.


Des d'aquest bloc, volem donar les gràcies a tots els que heu passat per la sala d'exposicions, a tots aquells que han col.laborat en portar-la a terme a tots els que van assistir a l'acte. Esperem i desitjem que molt properament es pugui tornar a fer un nou acte de JSC en el poble. Moltes, moltíssimes gràcies a tots i a totes.


Comentaris

Anònim ha dit…
les escoles han portat els nens a veure exposicions d'un partit politic en període preelectoral? no m'ho puc creure. com hi hagin portat als meus fills els cau el pel.això és partidisme esfereidor
Anònim ha dit…
Que importa del partit que sigui. Si han anat es per coses d'història i punt. Si no vols que el teu fill hi vagi esbrina primer las sortides que fan del cole. Perquè primer per trteure el fill del cole per fer una sortida tenen que demanar permis als pares. Això vol dir que tu passes de las activitats que fan al cole del teu fill.
On van anar es part de l'història d'Espanya. I que jo sapiga al cole es dona classe d'historia tant de Catalunya, com d'Espanya, Europa i del Món. Es a dir li haura anat be visitar l'expocissió per saber més.
Anònim ha dit…
ja esbrinaré quines escoles han visitat l'exposició i ho faré públic. em sembla una cosa impresentable. si és història que faci l'exposició l'ajuntament. però si la fa un partit és molt greu utilitzar menors.i si importa el partit. ho veuries igual si l'exposició fos del pp? segur que no. sou sectaris i partidistes fins límits escandalosos.
Anònim ha dit…
La impressió que em va donar l'exposició va ser que era de tipús històric, no pas partídista. És va tractar la República com a marc històric i el suport del cartell com a element difusor. Que hi ha de dolent que els/les escolars profunditzin amb una exposició d'un tema que ja es dona a les escoles en el temari (que pauta la Generalitat de Catalunya) escolar i que casualment, aquesta exposició l'organitzi una entitat politico-juvenil?. Ademés en cap moment de l'exposició, vaig veure cap cartell de cap candidat a l'alcaldia ni tampoc que es demanés el vot.
Anònim ha dit…
Vagi per davant que no soc de cap partit.
M'agradaria felicitar a la gent que va pensar en montar una exposició sobre aquest tema. La vaig visitar i em va semblar molt curiosa i encentarda.
Anònim ha dit…
Per a pares i mares, desinformats (com el primer anònim), que tenen els seus fills a coles de blanes, ATENTS:

L'exposició es trasllada al municipi de blanes, per tant, aneu al tanto no portin al vostre fill/a i no fos cas que ni us entereu.

Per cert, ho se pq soc de blanes (es que el primer comentari és la bomba)
Anònim ha dit…
la impressió que et doni l'exposició és el de manys. el més important és que hi han unes normes de joc democràtic.una exposició com aquesta es pot fer en qualsevol altre moment i no justament al inici d'una campanya municipal. el psc va presentar aquesta exposició com un acte electoral. la va inaugurar un membre destacat del psc o no? hi ere el psoe en ple de malgrat o no?si tot i així ho trobeu tant bé podem proposar als altres partits que facin el mateix i que les escoles participin als seus actes electorals. què us sembla? segueixo dient que confoneu les coses. l'ajuntament no és el partit nois.
Anònim ha dit…
l'exposició senyors no l'organitza una entitat politico juvenil casualment, l'organitza el psc-jsc en el marc d'una campanya electoral municipal. jo també penso que no és correcta barrejar les coses. queden 4 anys per endavant per fer exposicions. Per què espereu tant a oirganitzar actes d'aquests?
Anònim ha dit…
Per començar a la gent si us heu fixat en cap cartell posa PSC, sino que posa com a organitzador sols JSC. Per seguir dient el del comentari de un acte prelecoral no ho era. O tu estavas el dia de l'inaguració del acte? En cap moment la Sra. Alcaldessa no va demanar el vot. Sino que tant sols va dir aquestas paraules concretes: -QUEDA OFICIALMENT INAGURADA AQUESTA EXPOSICIÓ. Els qui més varen parlar van ser el SR. Manel Mas i el primer secretari de JSC Malgrat de Mar. Això que feu d'intentar boicotejar una exposicó històrica està molt malament. Us agradi o no es part de la nostre història, i tant com vosaltres la vareu estudiar, també la tenen que saber els nostres fills.
Anònim ha dit…
el que està malament és el que feu vosaltres. sempre treballeu a les fosques i amb les cartes marcades.
Anònim ha dit…
Jo crec que aquesta exposició ha estat molt bé. Ena exposició que explica l'història de molta gent que va lluitar per els seus ideals, cosa que es te que reconeixer que van patir molt per els seus ideals. Molt bé per l'exposició que a muntat la JSC de Malgrat de Mar. No ser pq hi ha gent que no li agrada. Potser pq son de l'altre bandol?

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"