Acte al Centre Cívic de la Immaculada.




Ahir a les 21h es va celebrar l'acte de campanya al Centre Cívic de la Immaculada. Amb l'assistència d'una vuitantena de veïns del barri. L'acte va iniciar-se amb la benvinguda de la companya Carme Aubanell. Carme va fer cinc cèntims de la feina feta durant aquest ultims quatre anys, remarcant la voluntat del partit a Malgrat de Mar de fer "ciutat i ciutadania" dels seus habitants que l'integren. Una ciutadania que senti com a seu el poble, involucrant-se, gaudint de més serveis i fent-la més sostenible.


Seguidament va parlar la número dos de la llista de la candidatura la companya Mº Lluïsa Mèrida, qui va fer un paral.lelisme des del seu neixament en el barri fins a l'actualitat, mencionant els canvis que ha gaudit el barri en el transcurs dels 38 anys que té ella. Deia "...de no tenir res a tenir avui en dia places, centre cívic, avingudes i escoles". Va explicar que la seva motivació a presentar-se ha sigut la voluntat de seguir treballant pel poble i els seus habitants i continuant un projecte de progrés per a tothom i també per a Malgrat de Mar.


Acte seguit va projectar-se el DVD de campanya que al finalitzar l'acte es va repartir a tots els assistents.


Un cop finalitzat la projecció del DVD, va parlar la candidata per l'alcaldia de Malgrat de Mar pel PSC, Conxita Campoy. Campoy va parlar de la feina feta durant aquest ultims quatre anys: obres de millora dels carrers Passada i Girona, supressió del pas a nivell del Camí del Pla. primera fase de la Riera, pla de senyalització i seguretat viària, pla local d'habitatge social entre altres i la segona fase del Parc Francesc Macià qui va explicar l'anècdota que ha causat algún que altre mal de cap a companys candidats a l'alcaldia del mateix partit dels pobles del voltant de Malgrat, ja que els més menuts demanen als seus alcaldables un parc com el de Malgrat de Mar.


La transformació que s'ha produit a Malgrat de Mar no ha sigut mai vista a aquest poble. De no tenir res ara hi han places, carrers asfaltats, avingudes, parcs, centres, patrimoni, escoles, properament una escola bressol i moltes altres coses més. Tot aixó durant l'exercici de responsabilitat de govern del PSC a l'Ajuntament de Malgrat de Mar.


Conxita Campoy va explicar que la tasca de ser alcalde d'un poble com a Malgrat de Mar, no és gens fàcil: "en part perqué és molt díficil arribar a tothom qui demana ajuda, però s'hi arriba quan es necessita. Ser alcalde no només és escoltar a la gent que demana, també hi ha gent que calla i necessita. A aquesta gent també s'ha d'atendre i no només els qui escoltes". Campoy va agafar el compromís de seguir treballant amb les mateixes ganes i amb més encara veient la feina que queda per fer a Malgrat de Mar. Projectes que es van presentar durant l'acte i que ella vol iniciar i acabar s propers anys: el Teatre Auditori de Malgrat de Mar, la construcció del nou edifici de l'Ajuntament de Malgrat de Mar amb l'aparcament soterrat de la Plaça Catalunya, la rehabilitació de la Torre de Can Serra, la construcció d'una piscina coberta municipal, el nou camp de futbol, la creació de pisos tutelats, remodelació del passeig marítim......i molts projectes previstos i llestos per portar endavant amb el suport de tots els veïns de Malgrat de Mar. És per aquest motiu que va demanar el vot a tots els assistents pel proper dia 27 de maig i va animar a que ningú es quedi a casa ja que no es guanya de paraula, es guanya en el recompte de vots del vespre del dia de les eleccions. L'acte es va finalitzar presentant a tots els assistents les cares de la llista que acompanyaràn a Conxita Campoy a l'alcaldia de Malgrat de Mar.

Comentaris

Anònim ha dit…
el logo és una estelada a un puny?
Anònim ha dit…
sempre la mateixa gent i les mateixes cares.
Anònim ha dit…
Però no estàn d'esquena menys els ponents?

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"