Esmenes aprovades, i també rebutjades per Ciutadans i Junts pel Sí al Pressupost 2017a Malgrat de Mar.

El passat dimecres dia 22 de març el Parlament va aprovar definitivament el Pressupost per al 2017. Com bé sabeu, des del Maresme, vàrem presentar un seguit d'esmenes que els grups municipals varen treballar i que afecten a temes diversos. Després del tràmit parlamentari, algunes esmenes han quedat aprovades. Ús adjuntem  un quadre on s'especifica el següent:

- Esmenes aprovades definitivament i que queden incorporades al Pressupost 2017 i que, per tant, el Govern ha de complir.

- Esmenes que van ser aprovades inicialment però que, degut al vot contrari de Junts pel Sí i Ciutadans, han quedat rebutjades definitivament i no incorporades al Pressupost 2017.

- Esmenes rebutjades i no incorporades al Pressupost 2017.

Demanem al Govern municipal  el compliment d'aquestes esmenes.





GP Socialista (485)
MALGRAT DE MAR
Salut
El Govern de la Generalitat, dins les disponibilitats pressupostàries per a l’any 2017, realitzarà l'avantprojecte i el projecte executiu del CAP de Malgrat, eliminant els barracons actuals (Maresme)
APROVADA
GP Socialista (234)
MALGRAT DE MAR
Ensenyament
El Govern de la Generalitat, dins les disponibilitats pressupostàries per a l’any 2017, ha de preveure l'adequació i la distribució de la planta pis edifici docent de l'Escola Pública Marià Cubí. Malgrat de Mar (Maresme)
REBUTJADA
GP Socialista (235)
MALGRAT DE MAR
Ensenyament
El Govern de la Generalitat, dins les disponibilitats pressupostàries per a l’any 2017, redactarà l'avantprojecte i projecte executiu del nou IES, per eliminar els actuals barracons. Malgrat de Mar (Maresme)
REBUTJADA

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"