El GPM del PSC i JxM respon el comunicat del GPM d’ERC sobre el control d’horari d’aparcaments del Passeig Marítim i de l’Estació.

En resposta al comunicat del Grup Municipal d’ERC titulat “ERC demana control horari als aparcaments del Passeig Marítim i Estació” publicat el passat 13 de gener de 2016 on trasllada els suggeriments a l’equip de govern d'establir control horari en dues zones d'aparcament on en l'actualitat l'horari no està limitat: aparcament del costat de l’estació i els aparcaments al llarg del Passeig Marítim.

Des de l’equip de govern (PSC-JxM) volem fer pública també ( tal i com ha fet ERC a través del comunicat referit anteriorment) la resposta que s’ha donat per escrit avui dijous 14 de gener de 2016 per part de l’Il·lustríssim Senyor Alcalde, Joan Mercader, representant l’equip de govern al grup d’ERC Malgrat.

Per una banda, pel que fa a limitar l’horari de l’aparcament de l'estació, constatem que els usuaris que normalment el fan servir són persones que van a treballar en tren a municipis del voltant o a Barcelona durant tot el dia. Si poséssim la limitació horària com a la resta d'aparcaments, suposaria un perjudici per a les persones que utilitzen aquest mitjà de transport i no compliria amb les funcions d'un aparcament al costat de l'estació. Per tant, no som partidaris de limitar l’horari d’aquest aparcament.

Per altra banda, limitar l’horari de l’aparcament al llarg del Passeig Marítim: sí que es pot fer un control de cotxes que porten aparcats varis dies, però no és efectiu a nivell de personal de la Policia posar una limitació horària, ja que s'haurien de destinar recursos humans a la vigilància de l'horari de tots els cotxes aparcats al llarg del Passeig Marítim cada dues hores enlloc de que els agents es dediquessin a altres tasques de seguretat prioritàries durant l’estiu que és quan hi ha un creixement important de la població. Per a fer possible això, s'hauria d'adjudicar a una empresa privada el desplegament de la zona blava de pagament de diversos aparcaments del municipi per a que en fessin la gestió, el control i la vigilància ja que un únic aparcament com el del Passeig Marítim i/o l'estació a una empresa privada no sortiria a compte.

Des de l’equip de govern no tenim la previsió de fer el desplegament de la zona blava de pagament en els aparcaments del municipi ja que amb les actuals circumstàncies econòmiques no volem traslladar més pressió fiscal als contribuents malgratencs/ques i seguir amb la política de no fer pagar a les persones per a aparcar en el nostre municipi. Així doncs, tampoc es veu convenient dur a terme la limitació horària d’aquest aparcament.

Aquestes són les respostes que l’equip de govern (PSC-JxM) dóna als suggeriments que ha fet ERC de Malgrat.

Des de l’equip de govern estem oberts que si hi ha més suggeriments i/o aportacions per a millorar el municipi, animem a grups municipals, entitats i malgratencs/ques a fer-nos-les arribar.




Malgrat de Mar, 14 de gener de 2016

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"