CARTA DE MIQUEL ICETA, CANDIDAT DEL PSC A LA PRESIDÈNCIA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

Companyes i companys,


Tot procés electoral és important per a un Partit com el nostre. És una prova de la nostra connexió amb la societat, del grau de satisfacció ciutadana amb el nostre projecte i la nostra acció de govern. Les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 27 de setembre són encara més importants: ens hi juguem el futur del país.

Els catalans i les catalanes estem cridats a decidir amb el nostre vot sobre la continuïtat d’Artur Mas com a president, sobre la continuïtat de la seva política de divisió, retallades i cap avenç concret, o si volem un canvi de president i un canvi de govern. Els catalans i les catalanes decidirem si volem seguir un camí incert cap a la independència que acabi situant les institucions catalanes fora de la llei, o si volem obrir un espai per al diàleg, la negociació i el pacte, impulsant també el canvi a Espanya amb tots i totes les socialistes, encapçalats per Pedro Sánchez.

Vull agrair el vostre suport i el vostre compromís en la campanya que s’acosta. Queden molts pocs dies per al 27 de setembre i encara és molta la feina que tenim per davant per fer arribar el nostre missatge a tots els ciutadans i ciutadanes de Catalunya. Compto amb tots i totes vosaltres per difondre el nostre projecte “Per una Catalunya millor en una Espanya diferent”. Al web del PSC i al meu web personal hi trobareu arguments i materials útils per a la campanya. Estic convençut que el nostre esforç col·lectiu tindrà recompensa!

Una abraçada ben forta,


Miquel Iceta i Llorens
(9/09/2015)

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"