ACTE PRESENTACIÓ LLISTA ELECTORAL PSC MALGRAT DE MAR

Aquest passat divendres es va celebrar l'acte de presentació de la llista electoral del PSC Malgrat de Mar al Centre Cultural.

El Primer secretari del nostre Partit, en Josep Martí, va obrir l'acte donant la benvinguda a tots els assistents.

Després d'això, en Javi López, diputat del PSC al Parlament Europeu, es va encarregar de fer la presentació de l'acte. Presentació, aquesta, que va venir acompanyada d'un petit espectacle humorístic on a través de tota una sèrie de jocs de màgia es van donar a conèixer els i les representants dels sis primers números de la nostra llista, els quals acompanyaran al nostre candidat, en Joan Mercader, al llarg de tots aquests mesos.

L'espectacle, d'altra banda, va comptar amb la participació de diversos familiars d'aquestes persones que en formen part de la llista i, als quals, des del PSC Malgrat volem agrair, un cop més, tota la seva col·laboració.

Finalitzat aquest espectacle humorístic, el nostre candidat va donar pas a la presentació del vídeo del projecte socialista que, el proper 24 de maig, concorrerà a les eleccions municipals 2015.

Un cop finalitzat el vídeo, en Joan Mercader va anar presentant a tots i cadascun dels diferents membres de la llista electoral indicant, a més, els motius que l'havien portat a comptar amb cadascun d'ells.

El darrer torn de paraula va anar a càrrec de tres dels membres d'aquesta llista: Gabi Collado, Valentín Rodríguez i Conxita Campoy, l'actual alcaldessa de Malgrat. Tots ells van defensar l'importància del projecte socialista com a garantia de progrés del nostre poble i, tanmateix, com a garantia de benestar per als malgratencs i malgratenques.

Una garantia, aquesta, que els i les socialistes volem continuar oferint a través d'una llista renovada la qual, al mateix temps, és passat, present i futur d'aquesta bona gestió municipal.

Finalment, des del PSC Malgrat de Mar volem agraïr-vos, un cop més, la vostra assistència a l'acte de divendres.

Gràcies al vostre recolzament vom omplir el Centre Cultural de gom a gom!   

































































Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"