FELIÇ ANY 2014. CARTA D'EN PERE NAVARRO A LA MILITÀNCIA DEL PSC

1/01/14
Benvolgut COMPANY/COMPANYA,


En l'any 2014 els i les socialistes continuem sent imprescindibles. Continuem sent la garantia de justícia social i oportunitats per a una ciutadania que pateix les conseqüències d'una crisi econòmica brutal i les polítiques de dretes de governs, tant a Catalunya com a Espanya, completament aliens a les necessitats i demandes, a la vida quotidiana d'aquells als que representen. 


Una llei de l'avortament discriminatòria, retrògrada i que porta les dones més de 30 anys enrere. Una llei d'educació que menysprea el català i que ignora que l'educació ha d'ésser el principal mecanisme cap a la igualtat, que ha de permetre que cadascú pugui decidir lliurement el seu projecte de vida. Un govern que, simplement, juga el paper del "qui dia passa any empeny" davant les pujades dels preus de subministraments bàsics com la llum.

Això és el que fa el govern d'Espanya i el que aquest 2014 els i les socialistes haurem de combatre.

Un govern paralitzat i completament lliurat a un soci a qui només preocupa un procés cap a una teòrica independència plena d'incertes i de nefastes conseqüències per als catalans i les catalanes. Ni la crisi, ni l'atur, ni les retallades en educació, salut i atenció a la dependència són prioritats per al govern de Catalunya i això també serà el que aquest 2014 els i les socialistes haurem de combatre.

Per tant, aquest 2014 serà un any difícil però haurem de seguir lluitant per allò en el que creiem: per una societat més justa, amb més llibertat i més oportunitats per a tothom.


Els i les socialistes som l’esperança de que aquesta societat és possible. L’esperança de que hi ha una altra manera de fer política, més transparent i propera; de que hi ha alternatives per sortir de la crisi sense que ningú no quedi enrere. En definitiva, els i les socialistes som l’esperança de que una Catalunya millor és possible.

Feliç 2014!

Pere Navarro i Morera

Primer Secretari del PSC


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"