Pel resepcte a una campanya constructiva


Ni vint-i-cuatre hores, és el que ha trigat el senyor Tremosa a tirar pel terra la voluntat del Senyor Montilla i el Senyor Mas de voler fer una campanya constructiva i plena de propostes electoral, des que el President de la Generalitat anunciés la data dels comicis. En el mur del facebook del senyor Ramon Tremosa (eurodiputat per CiU), fèia un símil entre el President de la Generalitat de Catalunya i el franquisme socialitzador. Una afirmació de marcat caràcter despectiu cap el President de la Generalitat i també un exemple, d'una clara desinformació sobre l'activitat política del Senyor Montilla durant els anys del franquisme i la clandestinitat.

El fet lamentable també s'ha vist acompanyat per la desautorització que el Senyor Tremosa ha fet del seu propi líder de partit (senyor Artur Mas), qui va demanar durant la roda de premsa del passat dimarts, voler fer una campanya sense desqualificacions i plenament constructiva per fer el seu missatge electoral.

Ni CiU ni l'autor de les declaracions no han volgut rectificar-les, ans el contrari, les va ratificar durant el matí d'ahir en algún mitjà de comunicació.

Comentaris

Anònim ha dit…
tremosa es un "pijo" que no sap on es. molt be l'informació que doneu
Anònim ha dit…
Afirmar que Tremosa és un pijo és no tenir punyetera idea de política ni de res. Pijo és Maragall i tota la patuleia de cognoms burgesos del PSC.
Anònim ha dit…
Doncs si comencem a fer una llista amb els de la dreta catalana ens faltarien blocs de folis per omplir-los.....

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"