Dinar de germanor al Parc del Castell







Una mica més d'un centenar de militants, simpatitzants i amics es van aplegar ahir Diada Nacional de Catalunya al Parc del Castell de Malgrat de Mar. Després del dinar que va ser acompanyat pel bon temps es van realitzar diversos discursos per part de la Primera Secretària del PSC a Malgrat de Mar, Teresa Carbó, per diversos militants i simpatitzants i també per l'alcaldessa de Malgrat de Mar, Conxita Campoy i Martí (PSC).



Teresa Carbó, va agraïr de part de l'executiva, el bon acolliment altre any, per la gran assistència a l'acte que va cobrir en escreix les espectatives posades enguany i que va servir per donar el tret de sortida de la temporada política amb la vista posada a les properes eleccions catalanes (28N) i en les properes municipals del 2011. Per altra banda Conxita Campoy, va basar el seu discurs en els propers comicis electorals del Parlament de Catalunya, com unes eleccions crucials per Catalunya on el PSC és el partit que aposta per la serenor del seu discurs com sempre ha fet, però ara més que mai amb tanta cridòria sobiranista i independentista. Un discurs, que ha de ser, en defensa del desplegament global de tot l'Estatut aprovat pels catalans, la defensa de la llengua i de tots els caràcters identitaris del poble català. Un poble que ha estat de sempre acullidor de tothom vingués d'on vingués i que ha recordat que els valors socialistes sempre han estat en la defensa de la justícia social, la igualtat d'oportunitats i la llibertat de les persones. "Uns valors que com sempre seguirem treballant per defensar-ho fins i tot ara en aquests moments tant difícils que vivim". "Cal fer una reflexió d'on ens poden portar les falses draceres i si aquestes draceres ens poden desunir i fer més dèbils, és realment útil?". Finalment Campoy ha acabat el seu discurs tot recordant a la militància i simpatitzants que "els socialistes sabem d'on venim, qui som i on volem anar".

Comentaris

Anònim ha dit…
35 entitats celebrant la Diada a can Campassol i el PSC i JSC us quedeu al marge per quina raó?
carmen ha dit…
a l'anonim de les 22,55. la festa tothom la celebra com vol.l'acte institucional (el que fa l'ajuntament ) va ser el dia 10.
el dia 11 uns van a barcelona, d'altres van a platge, d'altres fan un dinar, d'altres no fan res i d'altres fan la celebracio de la diada. d'aixo s'en diu: LLIBERTAT!
Anònim ha dit…
a l'anomim de les 15:06
Company, es pot dinar amb el PSC,fer la migdiada, anar a la platja, a la manifestació de BCN, que cadascú faci el que pugui o vulgui però això no treu que l’Ajuntament tindria que organitzar per la Festa Nacional de Catalunya un acte institucional tal com cal. A les 12 de la nit no son hores per facilitar als ciutadans la participació
d'això tambe s'en diu: LLIBERTAT

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"