NO!!!!

Des de la Joventut Socialista de Catalunya, entenem la corrupció o corruptela com el conjunt d'activitats amb les quals un individu transgredeix compromisos adquirits amb altres persones, utilitzant la confiança i els privilegis atorgats per aquests acords presos, amb l'objectiu d'obtenir un benefici aliè al bé comú. Ésper això que com a joves socialistes, que defensem el bon funcionament del sistema democràtic, no només creiem que tal exercici no pot tenir cabuda a la
nostra societat, sinó que suposa la major de les ofenses per aquelles persones que mitjançant la política dediquen els majors dels seus esforços a la millora de la societat.

En conseqüència la JSC manifesta que:
1.Reproba de manera total i absoluta qualsevol conducta il·lícita dintre de l’àmbit de la representació política i institucional. Mostrem la nostra plena confiança tant en el sistema judicial com l’orgànic dels partits per tal d’esclarir, sancionar i eradicar aquest tipus de conductes de l’àmbit polític.

2.Defensa l’honorabilitat d’aquells milers de persones que en aquest país de manera voluntària decideixen participar de la vida política amb l’únic objectiu de contribuir mitjançant la seva tasca desinteressada a defensar i representar a aquells valors que creuen que poden millorar la societat.
3.Denúncia la promoció contínua i sistemàtica dintre de l’esfera pública del concepte “classe política” que redueix l’àmbit ciutadà de la política i contribueix a la percepció estigmatitzada i sense matisos de tota aquella part de la ciutadania que participa activament a la política en major o menor mesura.

4.Aposta davant el descrèdit de la política actual motivats per fets com els casos de corrupció, per una reformulació de les estructures internes dels partits polítics existents i futurs, a fi i efecte de fer-les més obertes, dinàmiques i representatives i per tal de donar cabuda a una nova ciutadania més activa i exigent que pugui fer efectiu,el dret ciutadà d’escollir però també de ser escollit com a representat públic.

Sense política, no hi ha democràcia, sense democràcia, no hi ha llibertat.

Davant la corrupció política, més i millor política.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"