NOTA DE PREMSA

La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) dóna suport a la Iniciativa legislativa popular PROU per l’abolició de les curses de braus।

En el passat Consell Nacional de la JSC celebrat a Barcelona el 14 de novembre es va aprovar, amb un ampli suport, una resolució a favor de la Iniciativa legislativa popular PROU que impulsa una modificació de l’article 6.2 de la Llei 22/2003, per tal d’eliminar l’excepcionalitat dels braus respecte a la resta d’animals en la prohibició de la seva matança pública.

L’oposició de la JSC a les curses de braus ve motivada segons la resolució per una defensa “dels drets dels animals, sense excepcions”, i de defensa de llegats culturals com: “la tradició antitaurina present a tot l’Estat des del segle XVIII en bona part dels moviments il·lustrats i regeneracionistes
culturals com la generació del 98 així com dintre del propi moviment socialista on va gaudir del suport del propi Pablo Iglesias.

En aquesta resolució també es considera que “aquesta prohibició hauria de ser extensible al conjunt de l’Estat” ja que entén que la defensa dels drets dels animals ha de dur-se a nivell global al marge de les divisions polítiques o administratives.

Comentaris

Anònim ha dit…
Els vostres grans us faran pam pam al culet per anar defensant el que fa poc ells varen rebutjar de defensar al nostre ajuntament. Clar que aleshores la moció la presentava l'oposició i calia aplicar l'automatisme del 9 a 8 per restar protagonisme als impulsors de la moció.
Heu de tenir més coherència i aprendre a llegir els temps polítics que apliquen els vostres grans i que no és altre cosa que oportunisme demagògic orientat a menystenir qualsevol iniciativa de l'oposició.
Anònim ha dit…
Jo m'ho miraria des de l'altre punt de vista. Cal una altra forma de fer oposició i no una de tant destralera on tot s'hi val.
Anònim ha dit…
No s'hi val tot, ni en la forma de governar d'uns (d'una) i l'oposició d'alguns, no de tots.
La nota de premsa que han fet la JSC era exactament el que va defensar Esquerra i els altres grups de l'oposició.
Anònim ha dit…
Sí, demà m'afaitaràs amb els teus demagògics arguments.

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"