TASTAR LA TEVA PRÒPIA MEDICINA


Curiós raonament el que s'escolta i es llegeix, aquests darrers dies, quan el vent no bufa del teu costat. Ara -per alguns- l'ACA és un organ públic on es practica el mercadeig, quan fa tan sols dos anys era un ens modèlic.
L'Agència Catalana de l'Aigua, dirigida per IC-V, canalitzarà la riera de Malgrat de Mar i retorna al projecte inicial aprovat pel consistori malgratenc.

Comentaris

Anònim ha dit…
Crec que us equivoqueu, no enteneu o no voleu entendre les paraules de la Plataforma, en aquest país qui genera el mercadeig és el partit socialista.L'ACA ja va fer la feina: va presentar un projecte adequat al què representa i a la finalitat de qualsevol departament de medi ambient.Qui ha decidit retornar al formigó ha estat el PSOE de Malgrat i per acelerar el seu somni ha necessitat trucar les portes de més amunt,però no ha anat a picar ICV, ni l'ACA, no aquests no!, ha anat a parlar i reparlar amb el Secretari d'Organització.De l'ACA es diu que no es sap imposar,és una llàstima aquest tripartit dominat, en moltes ocasions, pels desitjos egocèntrics d'alguns socialistes. De fet, nosaltres no cal que critiquem l'ACA perquè en el municipi ja hi ha una rajadora oficial de l'ACA que de tan en tan li dedica cartes molt simpàtiques.
Sobre la canalització ja queda dita la nostra opinió al comunicat,amb una segona lectura atrapareu el concepte mercadeig polític i a qui va dirigit.

Aquí ho trobareu tot: http://arbreda.blogspot.com/
Anònim ha dit…
heu demanat permís a l'ACA per fer servir el seu logo?
Anònim ha dit…
Val perdoneu ja em callo,però només volia dir que jo també em sento socialista,però no del que es practica des del PSOE.De les Joventuts?home aquests encara guardeu un punt d'idealisme que sempre es mereix el meu respecte, tot i que a vegades hagueu de defensar altres punts de vista que noe s ceneixen tan al vostre tarannà.
Anònim ha dit…
Nem b, atnt joves i ja comenceu a manipualr com la vostra capataç!
Intenteu anar a millor i no seguir el camí de la present mandamas, ja que acabareu com ella, sense ningú que la recolzi i corrumput fins la mèdula.
Encara hi sou a temps, sou capaços de valorar per vosaltres mateixos i decidir quin projecte és més bo?
Anònim ha dit…
com l'últim comentari us recomano no seguir les directrius de la vostra jefa, ella va fer una bona feina fa temps però ara té el poder al cap i ja no veu més enllà.
No soc de cap partit però conec algún militant vostre i veig que us manipula. Si sou socialistes de veritat ho teniu que demostar.
Anònim ha dit…
Amb el titular "tastar la teva pròpia medicina" sento insultada la meva intel·ligència. No cal tanta ràbia, ni despreci, em sento violentada per aquest titular, i el trobo d'un despreci total cap a la resta de veïns que podem pensar diferent. S'ha de ser una mica més modest i acceptar altres postures, i sobretot dialogar no només amb els que pensen com vosaltres.

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"