Vergonya!

Diuen que la burocràcia és lenta però més lenta és encara quan s'hi posen pals a les rodes. Aquest és el cas del conflicte amb el qual ha topat l'Ajuntament de Malgrat de Mar amb la companyia ferroviària Adif i les empreses Endesa i Telefònica. L'obra del pas del carrer Abat Oliba hauria de finalitzar a finals de maig però les desevinències entre aquestes tres empreses pel pagament dels cànons d'Endesa i Telefònica vers a Adif estàn allargant el plaç de finalització de l'obra i conseqüenment molèsties els veïns i treballadors del sector de la Pomareda. Per poguer desplaçar els serveis d'Endesa i Telefònica del pas han de demanar permís a Adif. Aquestes dues empreses es neguen a demanar-ho a Adif perqué això suposaria pagar un cànon per ocupació del seu terreny.
Aquesta obra del pas del carrer Abat Oliba cap al Camí de la Pomareda és una obra que paga directament l'Ajuntament de Malgrat de Mar amb una inversió de prop de 2 milions d'euros. Conxita Campoy (PSC) alcaldessa de Malgrat de Mar ens informa que aquest conflicte segons sembla és un conflicte on no hi ha voluntat d'agilitzar la resolució dels entrebancs per part de les altres parts implicades en el projecte. Segons l'alcaldessa Adif constanment està posant traves al Consistori per col.locar el calaix de formigó i fer el pas del carrer Abat Oliba evitant així que els veïns i treballadors el pas a nivell. Campoy exigeix a Adif que resolgui l'enfrontament amb Endesa i Telefònica i deixi finalitzar l'obra segons la seva planificació inicial, perqué el fet que l'obra estigui aturada per aquest conflicte ocasiona un perjudici directe pels interesos de Malgrat de Mar en general.

Comentaris

Anònim ha dit…
Maco això de tirar les pedres al teulat dels altres. Qui va programar l´obra? Qui va planificar els terminis? doncs vaja un desastre d´organització i d´execució.
Anònim ha dit…
si parlem de planificar és el colmo. És va tancar el pas a nivell quasi un any abans de començar les obres.
planificar?

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"