Reptes: innovació, igualtat i medi ambient.



Les prioritats que el President Zapatero s'ha marcat aquesta propera legislatura són fomentar la investigació com a motor d'economia, la igualtat per lluitar el masclisme i descriminació de la dona i el medi ambient per lluitar el gran problema de l'aigua ha unit els dos ministeris de l'Agricultura i el Medi Ambient. A semblança dels governs nòrdics, Zapatero ha redistribuit les carteres amb la mesura de basar la riquesa de l'economia a través de la investigació puntera en l'àmbit científic.

S'ha transformat la cartera de Treball i Afers Socials per Treball i Immigració encapçalat pel nou Ministre Celestino Corbacho, mentre que l'etiqueta de Polítiques Socials passa a adjuntar-se amb Educació i Esports.

El líder socialista seguirà recolzat sobre dos grans puntals com són la Vice-Presidenta Primera María Teresa Fenrández de la Vega i el Vice-President Econòmic Pedro Solbes qui ja té preparades una bateria de mesures econòmiques urgents per paliar la desacceleració econòmica.

Segueixen el Ministre Miguel Ángel Moratinos com Afers Exteriors i Alfredo Pérez Rubalcaba com a Ministre d'Interior. Continua Magdalena Álvarez com a Ministra de Foment probablement aquesta decisió es pot deduir en clau andalusa.

Altres cares noves són la donostiarra Cristina Garmendia com a Ministra de Ciència i Innovació, el Ministre Miguel Sebastián com a Ministre d'Indústria, Comerç i Turisme i la jove Beatriz Corredor com a nova Ministra d'Habitatge.

El President Zapatero per a confeccionar aquest noi gabinet ha utilitzat tres premises per unir aquest trencaclosques: la paritat d'homes i dones, les condicions territorials i transmetre una imatge de moderació i modernitat davant una legislatura complicada.

Comentaris

Anònim ha dit…
Que i ha de la venda dels terrenys que tocabven a l'aguntament,de l'urvanitzacio de devamt del matadero i que en trage 400 milions(amb pts)?,perque no s'ha fet public/on son?.

1
Anònim ha dit…
1, si pots redactar-ho amb més claretat t'ho agraïriem per entendre millor la teva petició. També t'agraïrem respondre't personalment amb qui millor et pugui dónar resposta.
Anònim ha dit…
No es a mi a qui cal respondre,si no el poble,es ell el qui te dret a saber-ho,a saber el perque de tot plegat,i la resposta ja sabem tots qui l'ha de donar i on.

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"