Manifestació 1 de desembre

Desde JSC Malgrat de Mar, volem manifestar la nostra posició en referència a la manifestació que es realitzarà a Barcelona el dia 1 de desembre:
-JSC no és convocant ni dóna suport a la manifestació tot i voler respectar qualsavol expressió de la ciutadania, pacífica i cívica.
-La JSC pensem que el sentit de la marxa del proper 1 de Desembre no queda prou clara, encara més si partits com CiU, responsable important de la manca d’infraestructures a Catalunya després de governar 23 anys, i ERC i PP, més preocupada per desgastar el govern central que en buscar solucions, volen polititzar aquesta manifestació.
-CiU i PP van aprovar el traçat de l'AVE i ara es desdiuen.
-CiU va donar suport de manera reiterada a aquells Pressupostos del Govern Aznar que menys van fer per les Rodalies a Catalunya.
-En el seu moment no va sol.licitar el traspàs de Rodalies RENFE quan el seu suport era clau per fer president a José Maria Aznar.
-És una convocatòria confusa: no se sap de forma certa quin és el sentit unitari i definitiu de la marxa. Uns es manifesten pel Dret a Decidir, quelcom que no saben ni els propis convocants. Uns es manifesten per què volen el sobiranisme o l'independentisme. Uns altres volen que la Ministra dimiteixi. Altres protesten en contra de decisions que van prendre quan tenien responsabilitats. I finalment, alguns ho fan per protestar pels problemes de les últimes setmanes.
-Mentrestant el Govern ha estat, està i estarà al costat dels ciutadants que pateixen els problemes: respecte i suport pels afectats. I treballar per obtenir beneficis pels usuaris. També per a l'arribada de l'AVE a Catalunya.
-El ciutadà sap qui són els responsables i qui són els responsables i qui aporta les solucions. El ciutadà entén perfectament que qui és Govern i té responsabilitat de govern està treballant per solucionsar els problemes i que per tant, "no convoqui una manifestació per protestar per uns errors que s'han comès".
-Des del JSC reiterem el respecte i suport per tots els afectats.
Per totes aquestes raons, la JSC no assistirà a la manifestació de la Plataforma “Pel Dret a Decidir”.

Comentaris

Anònim ha dit…
aneu a menjar de la ma del vostre amo que es el PSOE i no el PSC.

que defenseu el partit o el pais?

pregunteu al Nadal.
Aquí a Catalunya voteu una cosa i a Madrid en voteu un altre
Anònim ha dit…
D´aquest escrit dedueixo que no sap res de res ningú.
Només vosaltres teniu la clarividencia exacta en tot moment.
Haurieu de reflexionar entorn de la paraula modèstia.
Anònim ha dit…
Està clar que per que la gent anònima digui alguna cosa s'ha de penjar un post polémic!!!! jijijiji

Uii jo tb vaig d'anònim!!!!!
Anònim ha dit…
Ja fa dies que es va fer la manifestació, amb la qual no esteu d'acord, joves socialistes? sembla que l'ave és molt important per vosaltres, doncs, sabeu que us dic, que per a mi no ho és, no tinc cap necessitat d'anar ràpidament a Madrid per que em diguin que he de fer.
M'afegeixo al managuais, sou els unics que teniu les idees clares a l'igual que els vostre caps, tota la resta som ignorants i manipulables.
Adeusiau

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"