Festa Major i més festes.

Ja finalitza la Festa Major de Sant Nicolau 2007. A primer cop d'ull podriem dir que han sigut concorregudes i també participatives. Concorregudes per la munió de gent que el passat dijous s'aplegava pel carrer del Carme, Plaça de l'església i carrer del mar. Participatives perqué s'ha pogut veure força gent participant en els diversos actes que s'han realitzat durant aquest llarg pont.
Voldriem fer un petit parèntessis i puntualitzar un acte que creiem que es mereix felicitar i és el final del correfoc d'enguany. Per la seva innovació, originalitat i posada en escena, creiem que la Colla de Diables Ratspenats Infernals, mereixen un aplaudiment per la tasca que van fer dissabte a la nit. Esperem que no sigui només aquest any sino que la festa continuï i segueixin millorant.
Per finalitzar voldriem convidar a totes aquelles i aquells que enguany pensin que les festes no són com elles les voldrien que proposin amb antel.lació, a les diferents regidories nous actes per fer per a les properes. Amb la mateixa facilitat que es critica també es pot fer una millora pel poble proposant directament a la Regidora o Regidor de torn una nova activitat per fer a festes o be pel transcurs de l'any. Tot depen de la voluntat pròpia. Diverses entitats ja ho fan i de noves també. Creiem que al cap i a la fi els Regidors i Regidores hi són per aquest motiu, per vetllar i procurar el millor pel poble.

Comentaris

Anònim ha dit…
Benvolguts,
M'alegra comprovar que des de les JSC de Malgrat compartiu la visió que cal fomentar la implicació dels nostres convilatans en les activitats lúdico-culturals del poble. Així doncs us demano que, seguint aquesta lògica, us afegiu a la proposta que s'ha defensat multitud de vegades des d'ERC per la creació d'una Comissió de Festes que, comptant amb el lideratge de les regidories implicades i dels seus tècnics competents, vetlli per fer d'aquesta participació un fet real i no paraules buides. Us remeto a l'acta del Ple Municipal del 16 de setembre de 2004 (novè punt) on ja exposava aquesta idea, malauradament no acceptada per l'equip de govern.

Cordialment
Teresa Verdaguer i Massó
Portaveu Grup Municipal ERC
Anònim ha dit…
Diueu : finalitza la Festa Major de Sant Nicolau 2008, espero de tot cor que d'aqui un any poguem repetir les mateixes paraules. Salut !
Anònim ha dit…
Segur que es podran repetir, serà exactament igual, ja que son visionaris.
Anònim ha dit…
felicitats joves, m'alegro de la fena que feu, deixeu que diguin, vosaltres aneu fent..... que el que es veu es la feina
Anònim ha dit…
de feina no veig que en facin gaire. Per ara escriure un bloc sense autor. Ja veus quina gran feina!

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"