COMUNICAT OFICIAL RENÚNCIA ALBERT CUNÍ

Benvolguts,

En primer lloc m'agradaria fer un agraïment a les primeres persones que em van mostrar la seva confiança cap a la meva persona en aquesta etapa política: L'actual equip de govern i l'agrupació del PSC de Malgrat.

Us vull agrair el vostre suport profund, i confiança incondicional que he rebut de cadascun de vosaltres.

Ara, seguiré fent costat, però des d'una vessant més personal a la sempre fonamental tasca social i política de l'agrupació i equip de govern Municipal.

Excepcionals com a persones i com a polítics. Fidels i perseverants cap a les polítiques socials, i sempre com a objectiu, la nostra població per damunt de tot.

Vaig arribar pensant que el temps no canvia les coses, que som les persones qui les hem de canviar, i dient que la cultura, fa persona a l’ésser humà.

Me’n vaig pensant que les entitats, treballadors, regidors, companys d’equip i partit, són les que fan que això avui sigui possible.

Fent bategar la cultura, protegint el nostre patrimoni, treballant, sacrificant-se en silenci, lluitant per als valors socials, i estimant per sobre de tot, el seu poble i les seves persones.

L’essencial és invisible als ulls (Antoine de Saint-Exupéry) i Malgrat ho té en tots vosaltres: el vostre treball és una herència immaterial que ressona i ressonarà sempre en el futur Social i Cultural Malgratenc.

A dia d’avui deixo el càrrec per motius estrictament personals, però amb la satisfacció i orgull d’haver-vos tingut sempre al costat.

Us deixo amb la confiança de que la persona i equip que seguiran al vostre costat treballaran amb tanta o més voluntat i esforç com la que he intentat aportar-vos fins a dia d’avui.

Us desitjo el millor. Us ho mereixeu.

Eternament agraït.

Albert Cuní.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"