ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA PSC MALGRAT DE MAR. LLISTA ELECCIONS MUNICIPALS DE MAIG

Aquesta tarda, l'agrupació del PSC Malgrat de Mar ha celebrat la seva assemblea extraordinària amb un únic punt en l'ordre del dia: l'elecció de la llista per a les eleccions municipals de 2015.

L'assemblea ha estat oberta per en Josep Martí, Primer Secretari del PSC Malgrat de Mar, qui ha donat la benvinguda a tots els assistents. Acte seguit s'ha procedit a la constitució de la mesa.

Després d'això, l'alcaldessa Conxita Campoy ha intervingut destacant l'importància i la necessitat de que tots els i les militants socialistes donessim el nostre recolzament a la llista electoral, pel seu caràcter renovador i integrador.

El darrer parlament ha anat a càrrec d'en Joan Mercader, candidat del PSC a l'alcaldia de Malgrat, qui ha destacat la renovació i el compromís com els dos principals eixos d'aquesta llista.

Finalitzada aquesta darrera intervenció, s'ha passat a votar l'elecció de la mateixa per part de la militància socialista.

Així doncs, la llista electoral del PSC Malgrat de Mar per a les properes eleccions municipals del 24 de maig ha estat aprovada per l'amplia majoria dels militants del nostre partit:


  1. Joan Mercader.
  2. Albert Cuní.
  3. Raquel Martín.
  4. Oliver Sánchez-Camacho.
  5. Sònia Viñolas.
  6. Isabel Ortiz.
  7. Sergio Ortín.
  8. Jordi Romero.
  9. Conchi Martín.
  10. Pepi Sánchez.
  11. Gabriel Collado.
  12. Caterina Majós.
  13. Albert Romero.
  14. Margarita Mora.
  15. Antoni Puignou.
  16. Valentín Rodríguez.
  17. Conxita Campoy.

           Suplents
  • Josep Martí.
  • Mercè Mora.
  • Carlos Basurte.









Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"