ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA PSC MALGRAT, DISSABTE 18 D'OCTUBRE


Aquest matí, el PSC Malgrat de Mar ha celebrat una assemblea extraordinària amb un únic punt de l’ordre del dia: l’elecció del cap de llista per a les properes eleccions municipals del mes de maig de 2015.

La candidatura del company Joan Mercader, l’única interessada a participar d’aquest procés electoral i la qual, tanmateix, dijous passat, ja havia assolit el nombre suficient d’avals com per a poder arribar al procés final del dia d’avui, ha estat sotmesa, d’aquesta manera, a la consegüent votació entre els diferents militants i simpatitzants del nostre partit.

Abans d’aixó, però, hi ha hagut el corresponent torn de parlaments a càrrec, primerament, de Caterina Majós, Secretària d'Organització  del PSC Malgrat de Mar, qui ha donat la benvinguda als nostres militants i simpatitzants, ha donat inici al procés de constitució de la Mesa i ens ha explicat com ha estat el procés de presentació de candidatures, en segon lloc, de  Miquel González, Secretari de Política Municipal del PSC Maresme, en tercer lloc, de Joan Mercader, Regidor d'Urbanisme, Obra Pública, Serveis, Platges, Indústria i Pagesia i candidat del nostre partit, en quart lloc, de Conxita Campoy, Alcaldessa de Malgrat de Mar, i, finalment, en cinquè lloc, d’Esther Niubó, Portaveu del PSC.

Un cop arribat el moment de la votació, els 37 militants i simpatitzants del nostre partit avui presents han pogut exercir el seu dret a vot. El resultat final d’això ha estat de 36 vots a favor del company Joan Mercader i d’1 abstenció.
Així doncs, des del PSC Malgrat de Mar volem felicitar i donar l'enhorabona al company Joan Mercader i Carbó, com a nou cap de llista del nostre partit de cara a les eleccions municipals de 2015!     
  












Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"