XERRADA COL.LOQUI "PERSPECTIVES DE FUTUR DE LA UNIÓ EUROPEA"

Ahir dijous, a la Biblioteca La Cooperativa, va tenir lloc la xerrada-col.loqui "Perspectives de futur de la Unió Europea" organitzada per l'agrupació del PSC-JSC Malgrat de Mar.
 
L'acte va anar a càrrec d'Esther Niubó, Candidata del PSC a les Eleccions Europees i Secretària de Política Europea, i va comptar amb la presència d'Alícia Rodríguez, Candidata del PSC Maresme a les Eleccions Europees, i de Conxita Campoy, Alcaldessa de Malgrat de Mar.
 
En aquest acte, d'una banda, es va parlar de l'importància de les properes Eleccions Europees (25 de Maig) com a una bona oportunitat per poder canviar l'actual majoria de dretes que està governant la Unió Europea. Ja que, al cap i a la fí, és la pròpia Unió Europea qui acava condicionant, en bona mesura, una part molt important de les polítiques econòmiques i socials desenvolupades per cadascun dels països membres.
 
De l'altra, es va explicar els punts més importants del programa electoral a través del qual el Partit dels Socialistes Europeus (PES) concorre a aquestes eleccions. Un programa, aquest, que fa una aposta molt clara per les polítiques econòmiques de creixement i per les polítiques socials, en contraposició amb les actuals polítiques d'austeritat, les quals, cada cop més, són una font constant de patiment i de pobresa entre la pròpia ciutadania.  


MOLTES GRÀCIES A TOTS I A TOTES PER LA VOSTRA PRESÈNCIA!   
 
 












Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"