EL PSC MARESME PARTICIPA A LA CONFERÈNCIA POLÍTICA DEL PSOE

La delegació formada per cinc persones va ser escollida al darrer Consell de Federació comarcal

El proper cap de setmana del 8 al 10 de novembre es celebrarà al Palacio Municipal de Congresos de Madrid la Conferència Política del PSOE. La mateixa, sota el lema de “Guanyar-se el Futur” és el resultat de la feina duta a terme durant el darrer any, i en la qual s’han tractat diversos temes sectorialitzats com Europa, el Benestar Social, l’Economia, i noves formes de Democràcia.
En el darrer Consell de Federació del PSC Maresme es van escollir les persones encarregades de representar a la comarca. Els delegats que van ser escollits són Carlos Fernández, de Mataró, que serà el cap de delegació, Joan Rangel, de Caldes d’Estrac, Glòria Mans, d’Alella, Caterina Majós de Malgrat de Mar i Pere Tarrés de Calella.
Els mateixos es distribuiran en les diverses comissions de treball establertes a tal efecte com “Unió Europea i Reformes Polítiques”, “Economia i Treball”, “Estat del Benestar” i “Model de Partit”.
Tanmateix, en altres espais de la Conferència es faran diversos diàlegs de temes com la laïcitat, la reforma local, el medi ambient, i l’economia i l’emprenedoria. Tanmateix, hi haurà una “Trobada Jove”, i dos fors de debat sobre la “Globalització” i la “Igualtat”.
Els membres de la delegació del PSC Maresme hi participaran conjuntament amb la resta de la delegació del PSC a nivell nacional, que es composa per aproximadament un centenar de persones.

Caterina Majós

Secretària d'Organització PSC Malgrat de Mar
Consellera Federació PSC Maresme 
Foto web PSC Malgrat  

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"