2º acte de campanya: Centre Cívic Immaculada

Ahir divendres 13 de maig es va cel.lebrar el segon acte de campanya del PSC i la JSC de Malgrat de Mar al centre cívic de la Immaculada. L'acte que va aplegar 200 persones aproximadament, va iniciar-se amb les paraules del company Óliver Sánchez-Camacho (número 7 a la llista) qui va recordar-nos de les polítiques socialistes realitzades durant tots aquests anys i que han conduit al creixament d'un poble cohesionat amb una clara voluntat d'igualtat d'oportunitats i de convivència en harmonia. Una voluntat que ha de seguir com així vol el PSC i que per aquest motiu s'ha de materialitzar el proper 22 de maig. Ens comentava l'anècdota que aquests últims dies mentre s'enfilava a l'escala per penjar els cartells tothom l'hi dèia: "guanyarà altra cop el PSC i la Conxita serà altre cop alcaldessa", "Guanyarem!", "Malgrat necessita seguir sent socialista". Òliver davant d'aquestes afirmacions, demana prudència i sobretot que perqué aquest desig es faci realitat que tothom vagi i a votar i no es quedi ningú a casa.
Seguidament va intervenir Joan Mercader (número 3 a la llista), qui va fer un repàs de les polítiques que s'han fet dirigides a les persones, tant a nivell d'acció social, ensenyament i joventut de qui n'ha fet una llista i les ha anat esmentant. Ha posat com exemple el mateix centre cívic, espai de convivència entre cultures i procedències on s'han treballat diversos tallers i activats per a joves i entitats.
Finalment ha intervingut l'alcaldable per Malgrat de Mar del PSC, Conxita Campoy qui ha fet recordatori de la feina durant tots aquests anys posant nom a totes les línies de treball i també quina és la idea de poble que presenta el PSC, en contradicció amb el que diuen altres partits que no en disposa el PSC. Ha fet referència i ha demanat no oblidar el dur mandat d'aquests últims quatre anys on fins i tot per primer cop en molts anys una alcaldessa de Malgrat de Mar i diversos agents locals han tingut que anar a declarar davant d'un jutge, com un clar exemple de la crispació que s'ha viscut. Conxita, ha fet esment a la prudència alhora de plantejar reptes de futur. Enguany el programa presenta accions de futur, però la cautela marcarà els propers anys, "ja que no sabem quina serà la situació econòmica del pais i si es disposarà d'un suficient finançament els ajuntaments catalans". Finalment ha demanat el vot pel PSC el proper 22 de maig per seguir el projecte socialista amb un objectiu marcat per a les persones i com diu el seu eslògan de campanya "......per a tothom".

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"