Festa Major de Sant Roc 2010
















Ja ha finalitzat una nova edició de la Festa Major de Sant Roc. Enguany i com els ultims anys els actes han estat molt concorreguts tot i les retallades d'actes a conseqüència de la crisis econòmica. Destaquem la consolidació de les "Barraques de Malgrat de Mar" on enguany hi han actuat com a grups principals els vallisoletants "Celtas Cortos" el divendres 13 d'agost amb una afluència d'unes 6500 persones i el dissabte 14 d'agost amb els sevillans "Reincidentes" amb unes 4600 persones de públic tot i l'interval d'una hora de pluja. Cal destacar que aquest acte el que congrega més públic de forma puntual durant tot l'any a Malgrat de Mar. Un acte que serveix de suport econòmic per a les entitats i també un acte de diversió intergeneracional (pares, mares, fills,....etc).

El correfoc d'estiu de Malgrat de Mar a càrrec de la Colla de Diables Ratpenatsinfernals també va congregar molt públic durant el seu trajecte i principalment en el seu tram final on a la Plaça de l'Ancora vàren cel.lebrar el seu espectacle final embadalint la gran quantitat de públic sobretot turistes allotjats en els hotels dels voltants. Enguany hi han participat els diables de Poblenou, els diables de Canet de Mar i la Colla de diables Basíliscs de Mataró.

L'edició de "Cinema a la fresca" de Festa Major va aplegar unes 800 persones assistents a la primera projecció de la pel.lícula "Up" pels més menuts i unes 600 persones a la segona projecció de la pel.lícula "Gran Torino" de Clint Eastwood. La projecció es va realitzar a l'incomparable marc del Parc del Castell, on amb la disposició de l'ascensor inclinat i el bon temps fan que el lloc sigui inmillorable pel seu paisatge de Malgrat de Mar i el seu entorn.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"