AFRONTEM EL PROBLEMA


Necessitem mesures clares i contundents. No podem tirar la tovalla i el camí serà difícil però en sortirem. Proposem més educació, més formació i un desenvolupament real del sector I+D+I i una aposta clara per la indústria de primer nivell tecnológic.

Comentaris

Julia ha dit…
Sí senyor, hem d'afrontar els problemes i no amagar-nos a plorar pels recons. Mai ha estat fàcil ser socialista, especialment en els moments dificils, perque els enemics tenen molt poder, segueixen sent els "amos" i son uns experts en la demagogia per utilitzar la crisi a favor seu fent creure als treballadors que l'ha provocat el govern, quan han estat ells i només ells els culpables de tot el que està passant. Els socialistes no podem caure en la tentació de creure tot el que diuen i sobre tot de la manera que ho diuen els mitjans de comunicació pagats per desmoralitzar al personal. Ser critics sí, sempre, però fer el joc als especuladors i als defensors de les èlites privilegiades mai.
Molts de nosaltres ja tenim una edat i les hem passat de tots colors, per aixó necessitem més que mai que els joves irrumpiu en escena amb força i amb ganes, doncs no hi ha futur sense vosaltres. Gràcies, moltes gràcies per ser a on sou.

Una abraçada molt forta per a tots.

Entrades populars d'aquest blog

"Arroz con pollo is not Spain"